Hopp til innhold

Her skal Erik og Torhild nyte alderdommen: – Vi gleder oss veldig til å flytte inn

I hjertet av Ølen, får Torhild og Erik Hundhammer oppfylt boligdrømmen sin. Med sjøutsikt, grønne omgivelser og alt på ett plan, får de et fantastisk hjem å bo i resten av livet.

– Det er her vi trives og vil bo, sier Torhild smilende.

Ektemannen Erik er fra området, og tomta de to nå bygger på, har vært i hans familie i generasjoner.

– Jeg er selv fra Haugesund, men vi valgte å bosette oss her. Vi bodde i Haugesund noen år i en leilighet, men det var ikke for oss. Vi liker naturen og de rolige omgivelsene, så vi flyttet tilbake, forteller Torhild, og viser oss huset de nå flytter fra. Det ligger like nedenfor det nye.

– Så har vi bodd der også, sier Torhild og peker litt lengre oppi bakken.

Alle de tre husene er altså på Hundhammer sin eiendom. Det siste nye – i midten, plassert midt i skråningen med sjøen godt synlig fra de store vinduene i front av huset.

– Det blir bra fjordutsikt, det liker vi, sier Erik og speider utover.

God plass

I midten av mai er mye av det nye, flotte funkishuset på plass. Veggene er reist og ferdig gipset. Gulv og tak er platet og vinduene er montert. En kan lett se for seg hvor luftig og fint det kommer til å bli.

– Vi liker takhøyden i stua. Planen er å male alt i en gråbeige nyanse, både vegger og tak. Så blir det listefritt, forteller Torhild mens hun viser oss rundt.

Sorte vinduer og sorte detaljer, færrest mulig dører, fløy med to baderom, vaskerom, soverom og kontor, åpen løsning med luftig stue og kjøkken – og ikke minst utestue, er det som inngår i det 145 kvadratmeter store «resten av livet-hjemmet» til Erik og Torhild.

– Det blir som vi ønsker oss. Vi tok utgangspunkt i et av husene på Berge Sag sine hjemmesider, men så har vi gjort endringer. Berge Sag – og særlig snekkeren vi har hatt fast her, har vært helt fantastiske. De har kommet med forslag til løsninger som har hjulpet oss med å komme frem til nettopp det vi ønsker. Vi er veldig fornøyde med oppfølgingen, sier ekteparet.

Trofaste kunder

Hundhammer har ikke brukt andre enn Berge Sag når de har bygget hus. At byggkonsernet ikke bare holder til på Raglamyr, men også i Ølensvåg, har litt å si for ekteparet.

– Det er mye av grunnen til at vi valgte dem i utgangspunktet – for mange år siden, og siden vi har vært så fornøyde har vi ikke sett behovet for å bytte til noen andre, sier Torhild, mens vi beveger oss til utsiden av huset.

Også her er det meste klart. Nå gjenstår bare asfaltering og selvsagt litt beplanting.

– Det blir vedlikeholdsfritt. Så kan vi heller pynte med krukker, kommenterer Torhild.

Berge Sag er selvsagt glade for å ha kunder som Hundhammer. Kunder som viser dem tillitt og velger dem igjen – og igjen.

– Helt klart. Torhild og Erik vet hva de ønsker seg og er kjekke å jobbe for og med. Her kommer de til å få et fantastisk hjem. Dette blir en veldig fin bolig å leve resten av livet i, sier selger av hus i Berge Sag, Ellef Kvalvågnes og avdelingsleder for bolig og byggfornyelse, Odd Arne Flatnes, mens de betrakter Hundhammer sin kommende funkisdrøm i Ølen.        

 

Møt boligteamet vårt

Er det noe du lurer på, eller ønsker å slå av en uforpliktende prat om dine planer? Ta kontakt med en av oss.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring