Hopp til innhold

Samtykke

For å kunne gi deg skreddersydd service og sende deg din bestilling, trenger vi ditt samtykke til behandling av personopplysninger. Dette er informasjon som navn, e-post, telefonnummer, adresse og postnummer.

Hvis du ønsker kan du også gi oss opplysninger på om du har tomt, ønsket byggested og du har mulighet til å skrive inn informasjon/ønsker i kommentarfeltet. Jo mer informasjon du skriver jo bedre kan vi hjelpe deg. Du står fritt til å også dele andre relevante opplysninger som kan gi oss innsikt i dine behov og ønsker.

Ved å gi ditt samtykke vil den informasjonen du registrerer bli lagret i vårt kundebehandlingssystem. Samtidig samtykker du til at vi kan følge deg opp i ettertid for å gi deg relevant informasjon om bl.a pris, tomtemuligheter eller bare gi deg gode råd.

Vi behandler alltid dine personlige opplysninger trygt og sikkert, og følger alle gjeldende lover og regler. Det er derfor trygt å gi oss informasjon vi trenger. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte oss her. Vi vil da avslutte behandlingen av dine personopplysninger, og slette disse.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring