Hopp til innhold

Her kan du flytte rett inn

Du kan få hytte på dagen på Solfonn og Vågslid, og flytte rett inn!

Tekst av: Liv Alsaker Sande, Vi bygger nytt

Berge Sag, har i skrivende stund, tre nøkkelferdige hytter i det nye hyttefeltet på Solfonn som er klar til overtakelse før påske. De er også i gang med bygging av enda en hytte her i tillegg til fire ledige tomter på Solfonn.

– Vi kjører i utgangspunktet private visninger i påsken på disse hyttene, på grunn av det vi vet nå i midten av mars angående koronaviruset, dette kan jo endre seg fort frem til påsken. Men ingenting er i utgangspunktet i veien for å kjøpe og overta hytta nå, smiler Øyvind Bråtun salgs og markedsutvikler for hytter i Berge Sag. Framoverlent og alltid klar for et hyttesalg. 

Hytte på dagen

– Prisene på Solfonn starter på 3 290 000 kr. – da får du en helt ferdig hytte med 3-4 soverom, enstavs parkettgulv, flott behandlet panel, Møre Royal kledning, nøkkelen i døra og 5 års garanti, sier han.

På Solfonn har Berge Sag bygget ut flere hyttefelt de siste årene og har solgt både ferdige hytter og tomter. Både her og i Røldal har de blant annet fått god respons fra folk sør for Boknafjorden. 

Det er nok flere gode grunner for at det har slått godt an blant siddisene. En viktig årsak er nok at prisene våre ligger omtrent en million kroner under hyttene som bygges i Sirdal. Mange har nok også Rogfast-prosjektet i tankene som på sikt vil korte ned reisetiden betraktelig, sier Bråtun. 

Også på Vågslid kan Berge Sag tilby nøkkelferdige hytter som kan overtas med det samme. Her har de også flere titalls byggeklare tomter. Hytteleverandøren har også flere spennende nye tomteområder på gang her, som legges ut nå.

Det samme gjelder også på flere andre destinasjoner som Berge Sag eier tomteområder eller samarbeider med grunneiere om utbygging og tomtesalg på.

–  Det tar ca. et halvt år å bygge en hytte og gjøre den klar for innflytting.
Vi prøver ofte å taime det inn slik at hytta enten blir klar til kunden før jul, vinterferie eller påske, så nå på våren er en bra tid å kjøpe tomt og planlegge byggingen med oss på,
sier Bråtun. 

Utforsk våre hytter

Finn det perfekte andre hjem

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring