Hopp til innhold

Byggefirma i Haugesund trenger flere selvstendige tømrerlag

SELVSTENDIGE TØMRERLAG: Marcus (t.v.) og Jan Erik Andersen (t.h) er selvstendige tømrere og bygger eneboliger for Berge Sag. Nå trenger Berge Sag flere kontraktører.

HAUGESUND: Med Korona-året 2020 som bakteppe og spesielt mye tid brukt i hjemmene våre så bygger og pusser vi nordmenn opp som aldri før. – Det er både høyt og hektisk aktivitetsnivå om dagen, forteller, Rune J. Medhaug.

Produsert av: Jan-Ove Torsvik

Medhaug er avdelingsleder for boligavdelingen i en av Haugalandets største hus- og hyttebyggere, Berge Sag.

– På grunn av god trøkk og økende oppdragsmengde den siste tiden trenger vi nå flere selvstendige tømrerlag for snarlig igangsetting på prosjektene våre, forteller han.

VARIERTE OPPDRAG : Berge Sag opplever stor og variert ordremengde om dagen. Her er eksempel på eneboliger som har blitt bygget de siste årene.

Mange og varierte oppdrag

Henvendelsene er mange og varierte. 

Fra oppføring av nye eneboliger og tilbygg/påbygg/ombygging til større rehabiliteringsjobber i hovedsak på Haugalandet. 

– Først og fremst er det selvstendige tømrerlag med eget foretak eller aksjeselskap vi ser etter nå. Flinke og selvstendige håndverkere med erfaring, fagbrev og som kan komme inn og levere på våre prosjekter så snart som mulig, sier Medhaug og legger til:

omstrukturerer
TRENGER FLERE TØMRERE : Leder for boligavdelingen, Rune J. Medhaug i Berge Sag vil gjerne komme i kontakt med selvstendige tømrerlag.

Berge Sag er et solid byggefirma med et godt renomme og har alltid satset på å levere “Lokal Kvalitet” til fornøyde kunder. Vi har en egen tømreravdeling (Berge Sag Fagbygg) med 26 ansatte som tar mye av oppdragene, mens resten utføres av flinke faste kontraktører.

Hos oss får dere fast og forutsigbar kontraktspris per prosjekt og mulighet til å bygge for et solid og velrenommert konsern.

Her er det erfarne byggeledere, ordnede forhold på byggeplassen og selskapet er veldig opptatt av god kommunikasjon, rutiner og kvalitetssystem slik at sikkerhet og fremdrift blir ivaretatt.

– Jeg tror prosjektene hos oss er varierte og attraktive og passer flittige fagfolk som ønsker frihet og mulighet til å styre egen hverdag, forteller Medhaug. 

SELVSTENDIGE TØMRERLAG: Marcus og Jan Erik Andersen er selvstendige tømrere og bygger eneboliger for Berge Sag.

Selvstendig for Berge Sag i 6 år

Et av de selvstendige tømrerlagene som allerede bygger for Berge Sag er Jan Erik Andersen (52) og sønnen Marcus Andersen (26).

De har bygd for Berge Sag i 6 år og holder akkurat nå på med tre eneboliger, en på Bokn, en på Slåttevik og en på Lyngtunet på Vormedal.

Når de er ferdige med disse skal de bygge en enebolig på Torvastad. Flere oppdrag står å venter på de etterhvert

Hvorfor velger dere å bygge for Berge Sag?

– Vi trives veldig godt med denne måten å jobbe på, forteller Jan Erik. Berge Sag er et stort og solid konsern med fokus på kvalitet og skikkelig håndverk. Og i tillegg er det veldig greit for oss å slippe å styre med administrasjon, markedsføring, salg og prosjektledelse. Alt det tar de seg av og så kan vi jobbe med det vi liker: Å bygge, forteller Jan Erik og ler. 

13 MANN: Byggmester Tor Johnny Thorsen har spesialisert seg på litt større prosjekter, som for eksempel 8-mannsboliger for Berge Sag.

Større prosjekter for Berge Sag

Byggmester Tor Johnny Thorsen (46) er sammen med Egil Kvalavåg også innleid til Berge Sag. Til sammen er de 13 mann og akkurat nå holder de på med en 8-mannsbolig på Vormedal og en enebolig på Bokn.

Hva var bakgrunnen for at dere begynte som innleide hos Berge Sag?

– Vi har spisset oss på en nisje i markedet der vi ønsker å bygge litt større prosjekter. Gjerne flere like enheter der vi kan masseprodusere og jobbe effektivt, forteller Tor Johnny.

I tillegg har Berge Sag kjekke og omgjengelige byggeledere som fikser og legger til rette, sier byggmesteren med et smil. 

Har du/dere spørsmål så kontakt meg gjerne på 982 29 332 / runem@bergesag.no for en uforpliktende prat eller på våre nettsider sier Medhaug tilslutt, mens telefonen ringer og han må haste videre.

Les mer her.

Utforsk boligene våre

Finn det perfekte nye hjemmet

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring