Hopp til innhold

Bli kjent med Berge Sag: Ørjan Lehtimæki

Kranbilsjåfør Ørjan Lehtimæki er også utdannet tømrer. Erfaring fra byggeplass er en fordel, sier Ørjan.

– Hva går jobben din ut på?

– Jobben min går ut på å kjøre og levere material til både lager, privat- og proffkunder, inkludert Berge Sags egne byggeprosjekter. En vanlig dag starter med å laste opp varer, og kjøre ut til kunder. Kommunikasjon med transportleder og speditører, selger og byggeleder,  er viktig underveis. Det er alltid forskjellig som skjer, og du får se steder du aldri har sett før. Jeg kjører for det meste på Haugalandet, og har iblant langturer til Sirdal, Haukeli eller Setesdal. Der er det enten hytteprosjekter eller sagbruk, som Eikås sagbruk i Eiken og Bergene holm i Nidarå. I bilen hører jeg på alt fra radio til Spotify, helst country, for eksempel Waylon Jennings eller Hank Williams. På byggeplass er det håndverkeren som tar imot varene. Da er en fordel å ha vært på byggeplass før, jeg jobbet ti år som snekker.

– Hva gjør du på fritiden?

– Akkurat nå er jeg opptatt med å pusse opp hus. Vi flytta inn i februar, og har styrt på der sidan det, med både hus og hage. Vi prøver å gjøre det meste selv. Da er det ganske greit å jobbe i XL-bygg, ja. Ellers er jeg med familien, og går toppturer med dem.

­– Hva er det beste med å jobbe i Berge Sag?

– Det beste med å jobbe i Berge Sag er at det er bra miljø, det må jeg si. Dessuten får man oppleve mye. Jeg har prøvd å kjøre betong før, og det var ganske ensformig. Her får man hele tiden dra til nye steder – jeg har lært sinnssykt mye. Man får virkelig prøvd seg her. Det er ikke så mange kjedelege dager, for å si det sånn.

Bestill vår boligkatalog

Utforsk våre flotte hustyper – bygg selv eller la oss gjøre det.

    Har du allerede tomt?

    Ja, jeg har tomtNei, jeg har ikke tomt

    Jeg har lest og godtar samtykkeerklæringen*

    Samtykkeerklæring