Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Tomt

Vakasundet i Ølensvåg

Fra 670 000 kr

Fra 900 m² Tomteareal

Flotte utsiktstomter i Vakasundet i Ølensvåg


En plass å falle til ro

Vil du nyte rolige dager, og fantastisk utsikt over sjø og fjell så kan hyttefeltet vårt på Vaka være rette plassen for deg.

Hyttetomtene ligger i et godt etablert hyttefelt, med kort vei til sjø og din egen båtplass. Med båt er det kort vei til den nydelige skjærgården hvor du finner Romsa, Stord, Fjellberg og Borgundøyane som nærmeste naboer.

Gode fiskemuligheter kan du nyte enten fra land eller fra båt. Hyttefeltet ligger i Vindafjord kommune som kan skilte med flotte turområder om du vil strekke på bena og nyte frisk natur. Vindafjord kommune sine tur kart finner du her.

Vaka ligger kun 5 minutters kjøring fra Ølensvåg. Med andre så er det kort vei til handling både av mat og interiør på Kiwi eller Europris. Frister det med litt digg så kan Statoil-stasjonen friste med litt av hvert.  Cafè Izabella kan gi deg nye smaksopplevelser med sine polske spesialiteter.

Ølen sentrum ligger en liten mil  fra Vaka. Her finner du kjekke butikker, både innen klær, møbler, blomster og mye annet spennende. Frisk treningssenter finner du også i sentrum.

Som nevnt er Vaka et godt utgangspunkt for å nyte natur og friluftsliv. For mange på Haugalandet  så er Olalia en plass de fleste har et forhold til. Med den nye turisthytta er et yndet turmål for store og små. Her kan du ta turen om det er til fots eller på ski. Se mer om Olalia her.

Mulighetene er som du ser mange. Det beste med ei hytte er imidlertid at en har et fristed å trekke seg tilbake til. Med din egen hytte så har du akkurat det. Du  kan fylle tiden din med det du vil. Om det er godstolen eller i turområdet- det velger du.

Formelle forhold

Tomteprisen er ekskl. tilknytningsavgifter og offentlige avgifter og tinglysningsgebyr.
Tilknytningsgebyr vann, avløp og strøm kr 38.000
Målebrev tomt ca kr. 18.000 + tinglysning kr. 1680
Dokumentavgift 2,5% av tomtepris.
Utligger i molo kr. 24.000
Mulighet for naustbod, pris kr. 85.000
Tomtestørrelsen er av orienterende art og målt ut fra kart.

Jarle Troland

Hytteselger

982 29 316

jarlet@bergesag.no

Ronny Gundersen

Hytteselger

982 29 386

ronnyg@bergesag.no

Øyvind Bråtun

Salgs- og markedsutvikler hytter

982 29 341

oyvindb@bergesag.no