Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Tomt

Liamyrane i Røldal

Fra 390 000 kr

Fra 383 m² Tomteareal

Flotte hyttetomter på Liamyrane i Røldal


Fasiliteter

  • Bilvei frem
  • Kort vei til skiløyper
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Turterreng

Adkomst

Innkjøring ved gamle Texaco stasjonen i Røldal, du ser det store tomteskiltet ved inngangen til feltet hvor du kan orientere deg. Feltet begynner like bak og går oppover på vestre side, mot fjellseter. De fleste tomtene har parkering på egen tomt med 2 parkeringsplasser innregulert i feltet.

Beliggenhet

Røldal kan vi være så freidig å si har alt! 

Visste du at Røldal kan skryte på seg å være Europas mest snørike vinterdestinasjon? Røldal Skisenter kan vise til en imponerende vekst fra 2000- tallet og med et stort fokus på videreutvikling av senteret har vi stor tro på at du kan  vil få flotte opplevelser i Røldal.

7 heiser, og med stigning fra 680 m.o.h helt opp til 1300 m.o.h.  Skiskole, skirenn, konserter og kulturopplevelser er bare noe kan du få med deg i Røldal.

Hyttefeltet vårt på Liamyrane har kort vei til det som skjer på skisenteret, og After-Ski på en av de tre uteplassene som er der. 30 minutters spasertur og du kommer til Hardangervidda Nasjonalpark. I Røldal sentrum får du gjort dine daglige innkjøp.

Det deilige med å ha sin egen hytte å komme hjem til etter en lang dag i snøen, det er å krype oppi godstolen med pleddet og en god bok. Fyr i peisen, og noe godt i glasset, da kan du virkelig trekke pusten å nyte hyttelivet.

For mange er det nettopp det som er poenget med å ha hytte. En har et fristed, der en gjør andre ting enn en gjør hjemme. Ikke skal en på jobb og skole, ingen fritidsaktiviteter som skal rekkes, møter som skal holdes. På hytta er det sene morgener, lange måltider og brettspill som gjelder. Helt enkelt  kan du si; tid sammen med de du er glad i.  

Så frister det med å ha litt av alt?

Ta kontakt med oss så skal vi gjøre vårt aller beste for at du skal få ditt nye fristed. I Røldal!

Beskaffenhet

Feltet består av både selveiertomter og festetomter, for detaljert oversikt, se vedlagte prisliste i annonse og ta kontakt for mer informasjon rundt spesielt festetomter, om du er usikker på hvordan det fungerer.

Tomtene er ikke oppmålt, så oppgitt areal er ca areal. Arealet kan avvike i både positiv og negativ retning ved oppmåling.

Jarle Troland

Hytteselger

982 29 316

jarlet@bergesag.no

Ronny Gundersen

Hytteselger

982 29 386

ronnyg@bergesag.no

Øyvind Bråtun

Salgs- og markedsutvikler hytter

982 29 341

oyvindb@bergesag.no