Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Senja by Bruvik

Hva skjer når en norsk hytteutbygger setter seg sammen med en norsk klokkedesigner?

Et utradisjonelt og spennende samarbeid, tuftet på norsk design, natur, fjell og fjord.

Rune Bruvik og Berge Sag sin arkitekt Camilla L. Thorsen tok utgangspunkt i Bruvik sin nyeste klokke, Senja, med inspirasjon fra spektakulære fjelltopper som Segla fra Senja og her er resultatet:

Klokkedesign og arkitektur har mange fellesnevnere, men det er ikke alltid de ligger i dagen. Det handler om detaljer, materialvalg, uttrykk og symbol. Det handler om følelser som strekker seg utover de basale behovene. Javisst skal du søke ly for været, javisst skal du alltid vite hva klokken er.

Både Bruviks klokke og Berge Sags hytte bærer med seg nye tanker. Tanker om hva natur og tid betyr. Et utradisjonelt samarbeid utenfor den berømte firkanten.

Senjas spisse og alpine fjell. Alltid endring, alltid vær. Men hytte og klokke skal også speile det bestandige.

Dette er produkter og håndverk som varer og som blir finere jo mer du bruker dem. Tid og opplevelser skaper minner og erfaring.

Kanskje var det disse kontrastene som gjorde at klokkedesigner Rune Bruvik lot seg inspirere, og kanskje er det akkurat disse følelsene som satte i sving Berge Sags arkitekt Camilla Thorsen?

Formet av tiden

Berge Sag og Bruviks hyllest til Senja er også en hyllest til det naturlige. En erkjennelse av at naturkreftene påvirker oss. Det hjelper ikke å stå imot, det handler mer om å omfavne.

Når historien om 2020 skal skrives må vi nemlig ta frem nye begreper og nye løsninger. Ingen kunne forutsi hvordan dette skulle ende. På samme måten som tiden, fjellene og verden forøvrig så kan vi ikke snu. Vi kan ikke gå tilbake og vi finner ikke tilbake til akkurat det vi hadde før.

Det kan virke skremmende, men også befriende.

Hytte og klokke handler om tid, utfyller hverandre, på samme måte som fjord og fjell.

Naturen på Senja har en unik magi uansett årstid, tidspunkt, værforhold eller tid på døgnet. Skiftende men konstant, og setter spor i folk.

Har du stått på en topp, vandret langs en egg eller sett disse fjellene i horisonten så glemmer du det ikke. Og kontrastene er enorme. Fra spisse og ville tinder til den havet som alltid er i endring gjennom storm, stille, sol og uvær.

Men Senja er ikke bare en øy. Den majestetiske tinden Segla er ikke bare et fjell. Spør dem som har vært der.

Senja by Bruvik er historien om en tanke som begynte på tegnebrettet og tok steget videre inn i virkeligheten. Enten du kikker på håndleddet ditt og ser sekundviseren flyter mot nye tider eller sitter innenfor de luftige og store vindusflatene og ser en klar høstdag gå mot kveld, så er overskriften den samme.

Du er akkurat der du skal være.

Du er tilstede, du er på vei inn i en ny tid, mot noe helt nytt.

På en reise som både er unik og ekte.

Akkurat som naturen utenfor,
formet av tiden.

Pris på forespørsel.

inkluderer 2 stk. Senja klokker fra Bruvik


Hold meg oppdatert

Vær først ute med å få mer informasjon og tilbud på Senja by Bruvik

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.