Hopp til innhold

Stord

  • Bruksareal

    183 m2

  • Bebygdareal

    239.5 m2

  • Soverom

    4

Moderne funkishus med spennende planløsninger.


Stord er et stort hus med spennende planløsninger og mengder av boltreplass for små og store, både inne, ute, oppe og nede.


Mye plass til en stor familie

Ulike materialer, liggende og stående bord i kledningen og de ulike planløsningene gir Stord en spennende fasadeform. Med sine 240 kvm er dette et vakkert hus på to etasjer som innbyr til sammenkomster hjemme hos en stor familie.

Stue/kjøkken-løsning for mange anledninger Første etasje består av en stor entré med adkomst til husets åpne stue/kjøkken-løsning, vaskerom, toalett, garderobe og teknisk rom. Stue/kjøkken-løsningen er på over 60 kvm, og med store vinduer er dette et rom med mye naturlig lys. Denne romløsningen gir deg og dine godt med plass til både et funksjonelt kjøkken, en spisebordseksjon og en sofagruppe for de hyggelige og sosiale kveldene


Terrasse med flere adkomster

Trappen mellom første og andre etasje er et fint element i husets luftige hall. Når du kommer opp trappen, kan du gå dirkete ut på andre etasjens store terrasse. Den har du også adgang til fra foreldresoverommet, som også har tilknytning til et eget garderoberom som kan benyttes som bod om ønskelig.


Stor takhøyde og godt med vindusflater

I andre etasje finner vi også boligens resterende tre soverom, bod, et romslig bad og en stue med stor takhøyde og godt med vindusflater. Stord har integrert dobbelgarasje hvor du har adkomst til bod med god oppbevaringsplass.

Ellef Kvalvågnes

Selger Hus

ellefk@bergesag.no 98229354