Hopp til innhold

Langesund

  • Bruksareal

    235.1 m2

  • Bebygdareal

    149.9 m2

  • Soverom

    3

Langesund er en spennende og praktisk bolig med alt på ett plan.


Sosiale soner for hele familien

Langesund er et stort og moderne hus på ett plan, spekket med rene linjer og interessante elementer. Spennende planløsning med praktisk soneinndeling gjør huset tilpasset alle behov.

Bak den spreke fasaden finner du et hjem med åpen og praktisk soneinndeling. Kjøkkenet er luftig og delikat med god plass til spisebord. Fra kjøkkenet kommer du inn i husets bibliotek. Nyt den lune atmosfæren i den tilbaketrukne og romslige peisestuen. I tillegg har du en ekstra stue i andre enden av huset, perfekt for filmkvelder og lek. Fra kjøkken og bibliotek er det direkte utgang til en overbygget terrasse, som fungerer som en luftig forlengelse av oppholdsrommene.

Romslige soverom og praktisk bad

Hovedsoverommet har god plass til en stor seng og garderobe. De øvrige soverommene gir barna nok av plass til både lekser og lek. Den sentrale plasseringen i huset gjør at det store badet er lett tilgjengelig.

God lagringsplass og stor garasje

Lagringsplass er det også masser av i dette spennende huset! I gangen finner du en innebygd garderobe. Her er det også en praktisk bod sentralt plassert. I tillegg er det en stor, separat garasje på over 35 m2. Her har du god plass til både bil, sykler, ski og annet sportsutstyr.


Ellef Kvalvågnes

Selger Hus

ellefk@bergesag.no 98229354