Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Modeller

Trud Tradisjonell

Fra 2 050 000 kr

71.2 m² Bruksareal

82 m² Bebygdareal

3Soverom

7Sengeplasser

Hytta Trud finnes i to modeller, MODERNE og TRADISJONELL. Enkel og arealeffektiv hytte med alt du trenger for å kunne nyte fine dager.

Kjøkken og stue samles av vedovnen som fort varmer opp. Hytta Trud Tradisjonell har åpen himling i stue og kjøkken. Tre soverom, bad og egen bod, samt god garderobe i gang er praktisk når alt utstyr skal finne sin plass. Overbygd inngangsparti skjermer godt for vær og vind.

Om tilpasninger av modellen

Denne hytten kan vi tegne om slik at den passer akkurat din tomt og dine ønsker, Kanskje vil du ha et ekstra gjestetoalett, badstue eller overbygd terrasse? Kanskje du vil ha en lengre og større hytte? Vi lager da en avtale om vederlag for forberedende arbeider. Hvis du kjøper hytte av oss koster det ikke noe ekstra å gjøre tilpasninger på de ulike modellene. Hvis du senere velger å ikke bygge vil vi fakturere et arkitektvederlag pr time. Totalen er begrenset oppad til beløp som avtales på forhånd slik at det er forutsigbart og trygt for deg.


Byggesett

Byggesett i henhold til leveransebeskrivelse.

Pris: 880 000

Frakt tilkommer leveransen etter avstand/soner, beregnet fra Haugalandet. Priser gjelder pr Januar 2023.


Råbygg

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre. Priser gjelder pr Januar 2023.

Pris: 1 320 000


Nøkkelferdig

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn. Priser gjelder pr Januar 2023.

Pris: 2 050 000

27ºTakvinkel

3,0 mGesimshøyde

4,7 mMønehøyde