Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Modeller

Skien

Fra 3 782 811 kr

204.9 m² Bruksareal

137.7 m² Bebygdareal

4Soverom

Et vinkelhus med mye plass – en av våre bestselgere.


Med et bruksareal på mer enn 200 m2 er dette huset perfekt for den store familien som trenger ekstra mye plass å utfolde seg på.


Stilrent hus med store vindusflater

Skien er et hus for deg som elsker rene og enkle linjer. Her får du en lys og luftig bolig med store vindusflater, som fyller huset med naturlig lys.

Skien er dessuten et vinkelhus, og det betyr at det er mulighet for å flere verandaer med skjerming for vind. Du får totalt tre overdekte utekroker på bakkeplan, samt en stor balkong med utgang fra andreetasje. Skien gir deg med andre ord mulighet for å nyte husets omgivelser fra alle vinkler.


Åpen planløsning og funksjonell rominndeling

Førsteetasje, med stue og kjøkken, har en åpen planløsning med god plass til familie og gjester. Her er det mulighet for å jobbe i kjøkkenet og samtidig være en del av selskapet.

I tillegg til det store kjøkken- og stuearealet er husets førsteetasje utstyrt med alle de praktiske rommene du trenger. Entréen har god garderobeplass.

Fra entréen er det tilgang til et romslig badeværelse, et praktisk vaskerom samt et rom som kan benyttes som soverom, kontor eller gjesteværelse. I andreetasje er det en stor deilig loftstue som kan brukes til TV-stue eller lekeområde for barna. Etasjen består ytterligere av tre store soverom og et stort bad