Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Modeller

Sindre

Fra 1 990 000 kr

68.4 m² Bruksareal

65.7 m² Bebygdareal

2 (3)Soverom

5 (7)Sengeplasser

Sindre-hytten passer godt både ved sjøen eller om du vil opp i fjellet. To soverom i 1. etg og ett disponibelt rom på hele 33 kvm på hemsen.

Med store vindusflater i stue/kjøkken er hytten lys og innbydende. Den kan også skilte med stor bod, med inngang både fra utsiden og innsiden. Dette en flott hytte som er oppnåelig for mange. Sindre-hytten passer perfekt for familier i alle størrelser!


Proff – Byggesett

Byggesett i henhold til leveransebeskrivelse.

Pris: 990 000

Frakt tilkommer leveransen etter avstand/soner, beregnet fra Haugalandet. Priser gjelder pr Januar 2022


Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 290 000

Frakt tilkommer prisene oppgitt og også byggepris kan variere i forskjellige soner/avstander fra Haugalandet, hvor vi holder til. Prisene oppgitt på modellene hos oss vil da kunne variere, i forhold til kostnadsnivå på alle utførende fag på destinasjonen hytta skal bygges på. Prise Priser gjelder pr Januar 2022 .


Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 1 990 000

Frakt tilkommer prisene oppgitt og også byggepris kan variere i forskjellige soner/avstander fra Haugalandet, hvor vi holder til. Prisene oppgitt på modellene hos oss vil da kunne variere, i forhold til kostnadsnivå på alle utførende fag på destinasjonen hytta skal bygges på. Priser gjelder pr Januar 2022.

30ºTakvinkel

3,6 mGesimshøyde

5,3 mMønehøyde