Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Modeller

Sandefjord

Fra 4 449 573 kr

194.3 m² Bruksareal

278.9 m² Bebygdareal

4Soverom

Moderne og praktisk atriumhus på ett plan.


Sandefjord er et stort moderne hus på ett plan, med luftige løsninger og god utnyttelse av arealet. Kombinert med spennende kontraster og rene linjer, er dette huset for deg som ønsker et stilsikkert og komfortabelt hus.


Luftige oppholdsrom for hele familien

En delvis åpen stue- og kjøkkenløsning på nesten 80 m2 gjør at rommene føles adskilt, men samtidig sammenkoblet og sosialt. God takhøyde og mønt tak, i kombinasjon med store vindusflater som slipper inn mengder med dagslys, gjør oppholdsrommene til en luftig oase.

Fra oppholdsrommene er det også direkte utgang til et stort atrium med god plass til både grill og sittegruppe.


Praktiske soner tilpasset alle behov

Fra kjøkkenet er det adkomst inn i en ekstra TV-stue. Herfra kommer du direkte til tre soverom med plass til både seng, skap og skrivebord til hjemmeleksene. Husets hovedsoverom finner vi i den andre enden av huset, og er på over 13 m2 med egen tilgang til et romslig bad. I tillegg rommer huset enda et bad av god størrelse, et separat toalett, og vaskerom.


Smarte løsninger og god lagringsplass

Praktiske løsninger er det flust av, også når det er snakk om lagringsplass. I tillegg har huset en stor garasje, med direkte inngang til sportsbod som rommer alt du trenger.