Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Modeller

Hild

Fra 2 770 000 kr

83 m² Bruksareal

97 m² Bebygdareal

3Soverom

10Sengeplasser

Hild er en hytte med hjerte i sentrum. I en hytte er samlingsplassen og hjerte stua og kjøkkenet, hvor alle kan samles etter en lang dag ute.

Med gjennomgående lys og utsikt i stua, får Hild-hytta en fin egenskap. Åpne dørene og slipp naturen inn. De andre viktige funksjonene, som bad og soverom er fordelt i hver sine hjørner, som også da gjør at alle kan trekke seg tilbake til sin plass litt ifra hverandre, når flammen i peisen brenner ut. To hemser – en i hver sin ende.


Proff – Byggesett

Byggesett i henhold til leveransebeskrivelse.

Pris: 1 280 000

Frakt tilkommer leveransen etter avstand/soner, beregnet fra Haugalandet. Priser gjelder pr Januar 2022


Gjør mye selv

Byggesettet leveres på tomten og våre snekre gjør den ferdig utvendig og nødvendige innvendige bæringer i tre.

Pris: 1 920 000

Frakt tilkommer prisene oppgitt og også byggepris kan variere i forskjellige soner/avstander fra Haugalandet, hvor vi holder til. Prisene oppgitt på modellene hos oss vil da kunne variere, i forhold til kostnadsnivå på alle utførende fag på destinasjonen hytta skal bygges på. Priser gjelder pr Januar 2022 .


Flytt rett inn

Nøkkelferdig leveres hytten klar til innflytting i henholdt til leveransebeskrivelse. Det er medtatt snekker for hele prosjektet, rørlegger, elektriker, legging av parkett, flis og kjøkken. Her er det bare til å ta med seg møbler og flytte inn.

Pris: 2 770 000

Frakt tilkommer prisene oppgitt og også byggepris kan variere i forskjellige soner/avstander fra Haugalandet, hvor vi holder til. Prisene oppgitt på modellene hos oss vil da kunne variere, i forhold til kostnadsnivå på alle utførende fag på destinasjonen hytta skal bygges på. Priser gjelder pr Januar 2022.

33ºTakvinkel

2,7 mGesimshøyde

5,2 mMønehøyde