Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Modeller

Ekeberg

Fra 3 664 310 kr

156.9 m² Bruksareal

243.2 m² Bebygdareal

3Soverom

Ekeberg er en hypermoderne enebolig på ett plan


Innholdsrikt

Ekeberg er et innholdsrikt og stilfullt hus over ett plan, med funkispreg og et hav av spennende detaljer både inne og ute. Romslige stuer fulle av naturlig lys.

Entréen, med wc like ved inngangspartiet, skiller denne flotte boligen i to. På ene siden finner du den store og delvis åpne stue/kjøkken-løsningen på over 50 m2. Dette allrommet blir naturlig opplyst med store vinduer på langsidene og en front som hovedsakelig består av glass. På andre siden av entréen finner du nok en romslig stue med vinduer, hvor du har ankomst til to soverom, den forseggjorte foreldreavdeling og ut til din overbygde terrasse på bakkeplan.

Komfortabel foreldreavdeling

Også stuen ved soverommene og den åpne stue/kjøkken-løsningen har utgang til den romslige terrassen. Det samme gjelder det separate soverommet i den komfortable foreldreavdelingen, som også består av eget bad og en walk-in garderobe. 

Praktiske løsninger for vaskerom og carport. Utvendig er Ekeberg kledd med ulike materialer som gir både dybde og liv til fasaden. Huset har tilhørende carport hvor det også er adkomst til vaskerom med bod og teknisk rom. 

I tillegg til den innvendige boden har boligen også godt med oppbevaringsplass i en sport- og fritidsbod med inngang fra gårdsplassen. Ekeberg er huset for deg som ønsker egenartet og førsteklasses livsløpsbolig.