Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

VI SØKER PROSJEKTLEDER

Avdelingen for større boligprosjekter søker nå etter prosjekt-/produksjonsleder. Her får du 9 høyt kvalifiserte medarbeidere. Sammen driver vi med tomtekjøp, regulering, prosjektering, feltopparbeiding, bygging og salg av boliger på våre egne tomtefelt. Arbeidssted Haugesund.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområde:

Krav til utdannelse og erfaring:

Om oss:

Berge Sag Gruppen AS (BSG) er en solid bedrift og en trygg arbeidsplass. Vi er
den ledende bolig- og hytteleverandør på Haugalandet. Vi har virksomheter
innen tomte- og boligutvikling, bygging av hus, fritidsboliger og næringsbygg,
byggfornyelse og salg av byggevarer.

Omsetningen i BSG i 2020 var ca. 700 mill. kroner og konsernet har i overkant av 200 ansatte. Vi er i sterk vekst og ser positivt på fremtiden. Berge Sag Gruppen har røtter tilbake til 1888.

De siste årene har Berge Sag Gruppen kjøpt aksjemajoriteten i selskapene Eikås Hytter og Hus AS, ByggKompaniet Østfold AS og XL-Bygg Gisholt og Finne AS. I tillegg eier BSG flere XL-bygg varehus på Haugalandet, i Vinje , på Åmot og i Sauda.

Berge Sag Gruppen har en egen tømreravdeling (Berge Sag Fagbygg) med 26 ansatte som tar mye av oppdragene, mens resten utføres av flinke faste kontraktører.

Berge Sag og Trelast AS har tre forretningsområder: Byggfornyelse, bolig/hytte og egenregiprosjekter.

Avdelingen for egenregiprosjekter består av 9 høyt kvalifiserte medarbeidere som nå trenger en ny kollega. Avdelingen driver med tomtekjøp, regulering, prosjektering, feltopparbeiding, bygging og salg av boliger våre egne tomtefelt.

Har du spørsmål om stillingen eller er interessert? Ta kontakt med, Rune S. Pedersen på 98 22 93 28 / runesp@bergesag.no.

Rune S. Pedersen

Prosjektutvikler

982 29 328

runesp@bergesag.no