Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Vi søker Byggeleder Hallingdal

Berge Sag og Trelast er en av de største hytteleverandørene på vestlandet. Eikås Hytter og Hus ble fra januar 2021 en del av konsernet og oppdragsmengden vokser. Vi søker byggeleder til byggeprosjekter i Hallingdal og omegn.

Det må påregnes reisevirksomhet i regionen til ulike hyttedestinasjoner.

Arbeidsoppgaver og ansvarsomårde

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi ønsker oss en erfaren byggeleder som bidrar til fornøyde kunder. Du må kunne jobbe strukturert, effektivt og selvstendig, samt samarbeide godt med kolleger og samarbeidspartnere innenfor og utenfor Berge Sag Gruppen.

Berge Sag og Trelast Hytter har avdelinger i Haugesund, Ølensvåg, Porsgrunn og Drøbak. Eikås Hytter har avdelinger på Gol, Kongsberg og Eiken. Stillingen vil være en del av et team med erfarne byggeledere.

Arbeidssted vil være Hallingdal – gjerne mellom Hønefoss og Geilo. Vi er fleksible ang. lokasjon/sted hvis vi finner den rette kandidaten. Det må påregnes reisevirksomhet i regionen til ulike hyttedestinasjoner.

Konkurransedyktige betingelser etter nærmere avtale.

Høres det spennende ut, ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Rune Medhaug eller Driftssjef Sten Arve Nornes.

Om oss:

Om arbeidsgiveren Berge Sag Gruppen AS (BSG) er Haugalandets – og én av landets større kombinerte bygge- og byggevareselskap. I over 100 år har vi levert kvalitetsboliger og hytter til det norske folk, og fornyet utallige hjem. Vår lange historie strekker seg helt tilbake til 1888, da familiebedriften ble etablert i Ølensvåg. I dag er vi 175 erfarne ansatte som jobber med tomteutvikling, bolig- og hyttebygging, byggfornyelse bolig og næring, nye næringsbygg, samt handel av byggevarer. Vi er spredd fra Haugalandet i vest til Fredrikstad i øst, foreløpig fordelt på 17 forskjellige lokasjoner. Omsetningen i BSG i 2020 var ca. 725 mill. kroner: Vi har mål om fortsatt vekst bygget på et solid fundament, og her en budsjettert omsetning for 2021 er ca. 950 mill. kroner. Berge Sag og Trelast AS (BST) er største aktøren i byggevirksomheten til BSG. Hovedkontoret ligger i Ølensvåg. For mer informasjon, se bergesag.no. Eikås Hytter og Hus AS ble en del av Berge Sag Gruppen i januar 2021. Eikås er et godt etablert merkenavn og leverer kvalitetshytter i hele landet. Eikås har salgskontor på Gol, Kongsberg, Eiken og er etablert med visningshytter på Lillestrøm. For mer informasjon se eikas.no.

Har du spørsmål om stillingen eller er interessert? Les mer på Finn.no, eller ta kontakt med Avdelingsleder Hytter Rune Medhaug eller Driftssjef Sten Arve Nornes.

Rune Medhaug

Leder Bolig og Hytteavdelingen

982 29 332

runem@bergesag.no

Sten Arve Nornes

Byggeleder

982 29 320

stenan@bergesag.no