Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

jobb i Berge sag

Jobb hos oss

I over 100 år har Berge Sag levert kvalitetsboliger og hytter til det norske folk. Er du på jakt etter jobb? Se hvilke ledige stillinger vi har ute nå.

Våre ledige stillinger

Vi er alltid på jakt etter talenter. Se om det er noen ledige stillinger hos oss under her, eller send oss en åpen søknad med litt informasjon om deg selv og hva du kan.


En trygg arbeidsgiver og en jobb å være stolt over

​Vi er en solid bedrift og en trygg arbeidsplass, og er den ledende bolig- og hytteleverandør på Haugalandet, som har virksomheter innen tomte- og boligutvikling, bygging av hus, fritidsboliger og næringsbygg, byggfornyelse og salg av byggevarer.

Liste med fordeler:

  • Konkurransedyktige lønns- og personalbetingelser
  • Interessante og varierte oppgaver
  • Godt arbeidsmiljø med faglig dyktige medarbeidere
  • Karrieremuligheter i Berge Sag konsernet
  • En jobb å være stolt over!

Berge Sag Gruppen AS (BSG) er Haugalandets – og én av landets større kombinerte bygge- og byggevareselskap. I over 100 år har vi levert kvalitetsboliger og hytter til det norske folk, og fornyet utallige hjem. Vår lange historie strekker seg helt tilbake til 1888, da familiebedriften ble etablert i Ølensvåg.
I dag er vi 175 erfarne ansatte som jobber med tomteutvikling, bolig- og hyttebygging, byggfornyelse bolig og næring, nye næringsbygg, samt handel av byggevarer. Vi er spredd fra Haugalandet i vest til Fredrikstad i øst, foreløpig fordelt på 17 forskjellige lokasjoner.
Omsetningen i BSG i 2020 var ca. 725 mill. kroner: Vi har mål om fortsatt vekst bygget på et solid fundament, og her en budsjettert omsetning for 2021 er ca. 950 mill. kroner.
Berge Sag og Trelast AS (BST) er største aktøren i byggevirksomheten til BSG. Hovedkontoret ligger i Ølensvåg.

jobb hos oss