Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Boligprosjekt

Enebolig Tomt 29 A

4 630 000 kr

127 m² Primærrom

141 m² Bruksareal

4 Soverom

Enebolig Tomt 29 A


Slik blir din nye bolig på Vågshagen.

Nøkkelferdig! Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet:

Parketten er et fint og naturlig gulv og et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 15 mm hvitpigmentert -parkett i alle boligrom.
Trappen fra trapperingen kommer som hvitmalte vanger, håndrekke og spiler samt hvitpigmentert trinn.
Peisovn i stua i andre etasje, her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.
Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer.
Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten.

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med mulighet for fiberoptisk kabel levert av Altibox eller GET for nett, tv og telefon.
Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer, her får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.
Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad i 2.etasje leveres fliser på gulv, samt på vegger i dusj sone. På begge bad leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer dessuten øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc av kjente merkevarer og god kvalitet.


Nils Terje Solberg

Prosjektselger

982 29 321

nilsts@bergesag.no

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

930 43 857

stiant@bergesag.no

Fasiliteter

Balansert ventilasjon

Balkong/Terrasse

Barnevennlig

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Kabel-TV

Offentlig vann/kloakk

Parkett

Peis/Ildsted

Utsikt

Turterreng