Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Boligprosjekt

Vormedal

Fra 4 350 000 kr

126 m² Areal

3 Soverom

Soldalen / Vormedal – Kun 2 ledig! Moderne frittliggende eneboliger. Godkjent for husbankfinansiering med rente fra KUN 1.1%


Husbank:

Her har vi sikret deg fantastiske finansieringsmuligheter hos Husbanken. Vi har sørget for at alle boligene er forhåndsgodkjent for lån til markedets aller beste rentebetingelser. Lånerente fra kun ca 1.1% Kjøper du bolig av Berge Sag, så ordner vi også hele lånesøknaden for deg:-) Sjekk gjeldende rentetilbud her: https://www.husbanken.no/rente/


Frittliggende moderne enebolig!

Drømmer du om en flunkende ny moderne enebolig, med fleksible løsninger og solrike uteområder? Det gode livet venter på deg på Vormedal!

Et nytt boligområde begynner å ta form, og vi har valgt å gi prosjektet navnet Soldalen - av opplagte årsaker. Her bor du solrikt og fritt - tett på naturen og Karmsundet. Med gangavstand til butikk, post, skole, barnehage, grendasenter, frisør, treningssenter og mange flotte turområder.

Boligene på 130 kvm er over to etasjer, og inneholder to bad, to romslige stuer, åpen kjøkkenløsning, to store soverom, vaskerom med bi-ingang, bod både inne og ute, og utgang til solrike terrasser både oppe og nede. Egen innkjørsel med biloppstillingsplasser, med mulighet for carport.

Boligen har et moderne uttrykk, innholdsrike planløsninger og god standard, og vi har håndplukket leverandører som gjennomgående sikrer deg kvaliteter fra "øverste hylle". Vi er imidlertid opptatt av at du skal få være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset, og har derfor lagt opp til godt med tilvalgsmuligheter.

I Soldalen vil småbarnsforeldre kunne gi barna en trygg og god oppvekst, samtidig som de mer etablerte kan unne seg et enklere liv i en enebolig med god plass, lite vedlikehold og lettstelt hage. Alle fasader, terrasser og uteområder er sør- og vestvendte med gode sol og lysforhold. Feltet er en direkte forlengelse av vårt snart ferdigstilte naboprosjekt på Lyngtunet, og vil dermed allerede ha mange kjekke naboer. Fellesområder med lekeplasser og sittegrupper er også ferdig opparbeidet.


Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

930 43 857

stiant@bergesag.no

Rune S. Pedersen

Prosjektutvikler

982 29 328

runesp@bergesag.no

Slik blir din nye bolig på Soldalen!

Nøkkelferdig!

Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet følgende levert som standard:

Kvalitetsparkett: Varmt, vakkert og helt naturlig: gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 15 mm hvitpigmentert Kàrsh eikeparkett i alle tørre boligrom.

Trappen fra trapperingen kommer med stålspiler og hvitmalte vanger med hvitpigmentert trinn.

Peisovn fra Nordpeis: I stuen i 2.etg andre finner du en moderne peisovn med stålpipe av type Duo 2 fra Peisselskapet. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer.

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten.

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for nett, tv og telefon

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Karsten Bjelland.

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad 1 2.etasje leveres fliser på gulv, samt på vegger i dusj sone. På begge bad leveres flott (100cm) baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer dessuten øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc av kjente merkevarer og god kvalitet.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig nok inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:
• Endre innredning på kjøkken og bad
• Endre på farger og flistyper
• Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
• Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
• Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
• Velge farger på innvendige vegger
• Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter
Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter


Kvaliteter:

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Lyngtunet. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og i henhold til nyeste teknisk forskrift (Tek 17)

Leveransen inneholder blant annet:
•Impregnert kledning som er grunnet fra fabrikk
•Alle gulv i tørre rom leveres med 15 mm hvitpigmentert Karsh eikeparkett
•Hvitmalte kompakte innerdører
•Designa-kjøkken med flotte detaljer
•Flotte baderoms innredninger levert av rørlegger Karsten Bjelland
•Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg
•Fliser på gulv og på vegger i dusjsone på bad i 2.etasje
•Fliser (30x60) med sokkelflis på vaskerom, samt deler av gulv i entre/hall,
•Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre /gang, Bi inngang /vaskerom og begge bad.
•Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
•Trapp fra trapperingen med hvitmalte vanger, stålspiler og heltre hvitpigmenterte furutrinn.
•Røropplegg for sentralstøvsuger
•Komplett vedovn type Duo 2 med stålpipe
•Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
•Ferdig hage med plen på sørsiden.
•Markterrasse utført med belegningsstein på hagesiden (ca 15 kvm)
•OZO 200l varmtvannsbereder
•Utvendig frostfri tappekran
•Ferdig sparklet og malte innervegger.
•Listfrie overganger mellom vegg og tak
•Hvit ferdig malt hvitt listverk fra fabrikk.
•Utvendig frostfri utekran.


Slik blir ditt nye nabolag på Soldalen

Boligene i Soldalen kommer i flere varianter, både leiligheter, og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag.
Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Soldalen må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet av det nylig renoverte veinettet på Haugalandet, landlig, maritimt og naturskjønt, men med kort vei til alt

Mykje skole er en av regionens nyeste og flotteste barneskoler. Fra soldalen er skoleveien kort og trygg på under en halv kilometer, og skolen er virkelig rigget og klar for å ta imot nye elever i årene fremover.

"Jungelen", en klatrepark bestående av tau og bildekk, som ligger like bak skolen er ett naturlig samlingspunkt. Men også skogen på oppsiden av skolen blir flittig brukt til koselige familie utflukter. Her er det laget til med benker og lekeområder.
Soldalen har en maritim plassering kun ca 140 m fra sjølinjen og vil være omkranset med romslige uteområder og stor lekeplasser. Soldalen vil ferdig utbygd, bestå av et nabolag med ca 65 nye hjem
Den flotte skolen er allerede et naturlig samlingspunkt i nabolaget, og flere folk skaper mer aktivitet. Vi ser fram til å få følge med - og se det nye nabolaget vi bygger blomstre i årene som kommer.
Boligfeltet har flere lekeplasser i tillegg er det opparbeidet stort fellesområde i direkte tilknytning til disse eneboligene.

At fastlandsdelen av Karmøy er i rivende utvikling er hevet over enhver pris. Berge Sag har de siste årene vært den desidert største aktøren til å virkelig satse i dette området, og vi har utelukkende gode erfaringer


Fasiliteter

Balansert ventilasjon

Gjesteparkering

Garasje/P-plass

Hage

Peis/ildsted

Balkong/terrasse

Kabel-TV

Bredbåndstilknytning

Turterreng

Utsikt

Sentralt