Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Boligprosjekt

Haugesund

Fra 2 780 000 kr

66 m² Areal

2 Soverom

Skåredalen / Høiegården – Kun 2 flotte leiligheter igjen med gode planløsninger, ferdige uteområder og store terrasser.


Beskrivelse

Da bygger vi ut andre byggetrinn av disse leilighetene i Emma Karlsens Gate 29 til 39.

Ønsker du en splitter ny nøkkelferdig leilighet, med flotte uteområder, gode vindusflater og sentral beliggenhet? 

Feltet er nøye planlagt, og vil bli utformede med et stort tun som gir luft i boområdet. Her vil alt bli ferdig opparbeidet med gangstier, belysning og lekeapparater, samt sittebenker og sosiale soner til felles glede for nabolagets beboere.
Felles for leilighetene i dette byggetrinnet er et moderne ytre, med innholdsrik planløsning og god standard. Leilighetene vil fungere godt for små familier, og for nyetablerte - med god og moderne planløsning.
Her får man en nøkkelferdig leilighet med lite vedlikehold. Leilighetene vil ligge fint til, med vestvendte fasader og terrasser som gir gode sol og lysforhold.

Leilighetene og boligene på Høiegården kommer som et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag.

Kjøper du en Berge Sag leilighet, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Høiegården må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet. Landlig og naturskjønt, men samtidig urbant og sentralt med kort vei til alt.
Bare en kort spasertur unna har man tilgang til byens mest populære turområder og rekreasjonsområder rundt Steinsfjellet og Djupadalen. Boligene har nærhet til Skåredalen skole- idrett og kultursenter, barnehager og dagligvarebutikker. Det er også gangavstand til Raglamyr Handelsområde med butikker og kjøpesentre. Ønsker man innendørs trening er det også kort avstand til flere treningsstudioer på Raglamyr.

På parkeringsområdet til leilighetene er det tilrettelagt for utbygging for ladestasjoner til El-bil.


Leilighetens planløsning

Planløsningene er meget arealeffektive, og optimalisert for å utnytte hver eneste kvadratmeter.

Byggetrinnet består av til sammen 16 leiligheter, første byggetrinn med 8 leiligheter er utsolgt. 2. trinnet er 6 av 8 leiligheter solgt.

Leilighet inneholder som følger:

1 etg.
Midtleilighet 1.etasje Entre, bod/teknisk rom, to soverom, bad med opplegg for vaskemaskin, kjøkken med åpen løsning til stue og utgang til terrasse fra stuen. Mulighet for husbankfinansiering.

2 etg.
Midtleilighet 2.etasje Entre, bod/teknisk rom, to soverom, bad med opplegg for vaskemaskin, kjøkken med åpen løsning til stue og utgang til terrasse fra stuen.

Utvendig vil det være en utvendig sportbod på ca. 5 kvm. i forbindelse med parkeringsplass området.


Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris

Nils Terje Solberg

Boligselger

982 29 321

nilsts@bergesag.no

Visninger:

Ta kontakt for å avtale visning

Kvaliteter.

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Lyngtunet.
Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og i henhold til nyeste teknisk forskrift (Tek 17)
Bolig fra Berge Sag:
Berge Sag har vært på marked i 130 år. Kjøper du ny leilighet fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. På Høiegården er dessuten leilighetene nye – Helt nye!! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny leilighet er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie.
Slik blir din nye leilighet på Høiegården!
Nøkkelferdig:
Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape leiligheten til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig leilighet fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard.

Kvalitetsparketten: Er varm, vakker og helt naturlig, gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 15 mm hvitpigmentert parkett i alle boligrom.

Vannstoppesystem: Stenger vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer.

Alle dører og vindusrammer: Leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning: Vil tilføre frisk luft i hele leiligheten og ta vare på varmen i utluftingen slik at varmen kan brukes igjen i innluften.

TV / DATA : Leiligheten leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox eller GET for nett, tv og telefon.

Kjøkken: Er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa. Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design.

Bad: Ditt nye bad og baderomsmøbler blir levert av rørlegger Karsten Bjelland, det er flislagt i dusjsonen på vegger og hele gulvet med flott 80cm baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer dessuten øvrig VVS-utstyr som OZO 200l varmtvannsbereder, blandebatterier, dusj med dusjvegger i herdet glass og vegghengt toalett av kjente merkevarer og god kvalitet. Termostatstyrte varmekabler i gulv på bad

Maler: Impregnert utvendig kledning som er grunnet og malt 1 strøk, hvitmalte innerdører, ferdig sparklet og malte innervegger, listfrie overganger mellom vegg og tak og hvit ferdig malt listverk fra fabrikk.


Fordeler med ny leilighet.

Leilighet til fastpris:
Nye leiligheter fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.

Husbank finansiering:
Husbank for den siste leiligheten som ligger i 1 etasje:
Her har vi sikret deg fantastiske finansieringsmuligheter hos Husbanken. Vi har sørget for at alle leilighetene i 1 etg. er forhåndsgodkjent for lån inntil 85% av kjøpesummen til markedets aller beste rentebetingelser. Rentetilbud fra kun 2,75 %. Kjøper du bolig av Berge Sag, så ordner vi også hele lånesøknaden for deg:-) Sjekke rentetilbudet hus husbanken her: https://www.husbanken.no/rente/

Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du leilighet av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av leilighet.

Dokumentavgift kun på tomteverdien:
På nye leiligheter er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og leilighet, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger ca Kr 20.000,-

Fem års reklamasjonsrett:
Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på leiligheten.

Lavere driftsutgifter fra dag én. Ny leilighet har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering:
Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år.
Økt trygghet: Våre leiligheter bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.


Fasiliteter

Balansert ventilasjon

Kabel-TV

Turterreng

Gjesteparkering

Bredbåndstilknytning

Lademulighet

Garasje/P-plass

Balkong/terrasse

Utsikt