Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Boligprosjekt

Karmsund

Fra 1 037 500 kr

88 - 119 m² Areal

2 Soverom

Sjelden mulighet på toppen av Spanne! Store leiligheter med panoramavinduer, carport, store terrasser og heis.


Beskrivelse

På Spannatoppen legger vi nå ut store luftige leiligheter hvor alle får
enten hage og stor terrasse, eller store altaner med utsikt mot byen.

Leilighetene oppføres med høye krav til kvalitet, funksjonalitet og utforming. Her blir det luftig, med store vindusflater, og skjermede terrasser som gjør at utsikten virkelig kan nytes når solen går ned i
vest. Man vil kunne bo både solrikt og fritt - tett på kulturlandskapet. Dessuten med gangavstand til butikk, post, skole, barnehage, frisør, treningssenter og mange flotte turområder har dere alt dere trenger
i umiddelbar nærhet - alt som en del av nabolaget.

Spannatoppen må betrakters som et særdeles attraktivt prosjekt. Her er det meste tilrettelagt for en enkelt og bekymringsfri tilværelse. Det er heis i bygget, egen carport, opparbeidede uteområder og alt på en flate.
Enklere blir det ikke!


Leilighetene innholder:

De forskjellige leilighetene, kommer i forskjellige størrelser og med forskjellige løsninger. Leilighetsbygget går over 2 plan, og er oppført
med løfteplattform / heis for enkel adkomst også til
leilighetene i 2.etg.
Alle leilighetene i første etasje vil få eksklusiv bruksdel til egen del av hagen samt egen terrasseplatting. Leilighetene i 2 vil få romslige
altaner, og de fleste med fin utsikt over byen. Leilighetene i 2.etg vil få særlig store vindusflater, og fantastisk takhøyde i hele stue/kjøkken på opp mot 4.2 meter. Dette gir en helt utrolig god romfølelse!


Boliger

Sorry, your browser does not support inline SVG.
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Innskudd Fellesgjeld Totalpris

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

930 43 857

stiant@bergesag.no

Nils Terje Solberg

Prosjektselger

982 29 321

nilsts@bergesag.no

Uteområder og område:

Utvendig uteområder blir opparbeidet ihht situasjonsplan med grøntområder, plen, asfalt og belegningsstein. Alle leilighetene leveres
dessuten med egen utvendig bod og carport.
Carport er naturligvis rettelagt for El-bil lading.
Det er ellers gjort plass for gjesteparkering og rekreasjonsområder som bocciabane like utenfor bygget. Her er med andre ord alt tilrettelagt for at man kunne bo både fint og godt, nær byen men
allikevel landlig.

Nabolaget:

Boligene på Spannatoppen kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag.

Spannnatoppen må betraktes som et særdeles attraktivt prosjekt. Her bor du midt i smørøyet på Haugalandet, landlig og naturskjønt, men med kort vei til alt!

Spannatoppen er også et flott utgangspunkt for rekreasjon i nærområdet eller lengre turer. Søndagsturen legges gjerne til Tronefjell eller Spannavarden. Spaserturer i flatere terreng, eksempelvis med barnevogn innover Spannelgelandsvegen og tilbake på Moksheimstien i Norheimskogen. Ved Moksheimsvatnet langs stien er det også en åpen hytte/gapahuk og tilhørende
benker hvor man kan raste og mate endene. Leilighetene ligger strategisk til med tanke på den nye t-forbindelsen. Kun 5 minutters kjøring til både Oasen Storsenter og Raglamyr med Amandasenteret og de fleste fasiliteter.
I enda kortere avstand til Kiwi med langåpent,
samtidig som både bensinstasjon og andre tilbud
som bl.a. Burger King


Slik blir din nye leilighet på Spannatoppen!

Nøkkelferdig! 


Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 

Kvalitetsgulv: Gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med som en stavs høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for nett, tv og telefon

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Teqva Haugesund. 

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt Designa som vår kjøkkenleverandør. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv. i første etasje. . Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer også øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:

  •  Endre innredning på kjøkken og bad
  •  Endre på farger og flistyper
  •  Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
  •  Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
  •  Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
  •  Velge farger på innvendige vegger
  •  Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter

Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter

Kvaliteter:
Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Spannatoppen. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med opparbeidet uteområde.
 

De inneholder blant annet:
·         Impregnert kledning som er grunnet fra fabrikk
·         Alle gulv i tørre rom leveres som standard av typen: Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees
·         Hvitmalte innerdører
·         Designa-kjøkken med flotte detaljer
·         Baderoms innredninger levert av rørlegger Teqva Haugesund
·         Fliser på gulv og vegger på bad 
·         Fliser (30x60) på gulv i deler av entre/gang, samt på vaskerom/bod og gjeste WC.
·         Termostatstyrte varmekabler på gulv i deler av entre, samt vaskerom/bod, og bad/WC
·         Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
·         Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
·         Glassrekkverk på balkonger i 2.etg som vist på tegning
·         Ferdig opparbeidet gårdsrom / hage med asfalt, plen og belegningsstein ihht utenomhus plan.
·         Markterrasse på hagesiden for leilighetene i 1.etg på (ca 15 kvm)
·         OZO 200l varmtvannsbereder
·         Ferdig sparklet og malte innervegger.
·         Listfrie overganger mellom vegg og tak
·         Hvit ferdig malt listverk fra fabrikk.
·         Egen carport tilrettelagt for elbillader. Komplett lader kan leveres som tilvalg.
·         Leilighetene i første etasje får eksklusiv bruksrett til egen avgrenset del av hagen
Leilighetene i 2 etasje får store balkonger. De fleste med en fin utsikt over byen. 


Borettslag:

Med borettslag menes et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett). Som eier av en borettslagsleilighet blir dette omtalt som andelseier.
Fellesgjeld er et langsiktig lån som er tatt av borettslaget, med pant i borettslagets eiendom. Som andels - eier i et borettslag betaler man ned sin del av fellesgjelden igjennom de månedlige felleskostnadene.

Borettslaget har en kontaktperson hos forretningsfører som støtter og hjelper styret. Forretningsfører for borettslaget er et eksternt selskap som driver med utelukkende forvaltning og utbygging av eiendommer. På Spannatoppen er det BATE som blir forretningsfører. Som andelseier mottar man faktura hver md. for felleskostnader. Om man lurer på fellesgjeld etc., er det forretningsfører som har kontroll på dette.

En fordelaktig boform

Et borettslag gir trygge og gode rammer for kjøperne. Siden borettslaget har felleslån, har det fleksibilitet og rom for å utføre nødvendig vedlikehold på sikt – uten at boligeierne må betale store engangsbeløp. De som ønsker å betale ned sin andel av fellesgjelden, kan gjøre dette gjennom IN- individuell innbetaling. Derfor får vi på mange måter det beste både fra borettslag og sameie.

Siden borettslagsloven setter noen begrensninger for utleie, opplever vi at borettslag ofte får et bedre bomiljø, med mindre utskiftning av beboere. Det tenker vi er en stor bonus. Og så er det jo hyggelig når leilighetene en dag skal selges for andre gang, at de nye eierne slipper å betale dokumentavgift. Det gjør de mer attraktive i markedet, og en trygg investering for våre kjøpere. 
 
IN- individuell nedbetaling av fellesgjeld
Borettslaget ved utbygger vil inngå avtale om individuell innbetaling av fellesgjeld. Her får den enkelte mulighet til å betale inn hele eller deler av sin andel av fellesgjeld, minimum 100 000 kr. Dette kan gjøres 2 ganger i året, 20 mars og 20 september. Felleskostnadene blir da justert forholdsmessig i henhold til hvor mye den enkelte betaler inn.
 
Sikringsordningen
Borettslaget tegner egen forsikring i Klare Finans som sikrer borettslaget ved eventuelt tvangssalg. Forsikringen dekker da det beløp av fellesgjelden, som et ikke blir innfridd ved tvangssalg. Det er med andre ord ikke en bekymring om en nabo ikke betaler. Heldigvis er det svært få tilfeller der dette er aktuelt.
 

Mindre "gjennomtrekk"
Borettslag er også et bra valg for deg som ser etter et godt og stabilt bomiljø. Til forskjell fra sameier, har de nemlig lovregulerte restriksjoner på utleie, med et tak på leie ut til noen i tre år. Om livssituasjonen gjør at en har behov for å leie ut, så er dette mulig, men det er ikke tiltenkt for de som kjøper. Hovedregelen vedr. utleie er at man selv må ha bodd i boligen i minimum 1 år. Det gjør boligene mindre attraktive for investorer som kun vil kjøpe for utleie, og du får mindre "gjennomtrekk" av naboer.

Fellesutgiftene rommer mye
Fellesutgiftene i et borettslag er ofte høyere enn i sameier, men det er det gode grunner til. Fellesgjelden utgjør den største forskjellen: Borettslag blir nemlig delvis finansiert gjennom innskudd fra kjøperne og delvis gjennom felles lån for alle andelseierne. Din andel av lånet inngår i fellesutgiftene. I tillegg inkluderer de kommunale avgifter og eiendomsskatt, i tillegg til løpende kostnader for vedlikehold, vaktmestertjenester, tv, internett og andre goder.

Attraktiv fellesgjeldordning
Muligheten for å dele kjøpesummen på innskudd og fellesgjeld, er attraktivt for mange. Mange førstegangskjøpere opplever det som lettere å tre inn i boligmarkedet når de ikke behøver å ta opp et like stort personlig lån. For kjøpere som selge en bolig de eier fra før, kan fellesgjeldordningen gi større fleksibilitet. La oss for eksempel si at en vil flytte fra et hus verdt 4 millioner til en leilighet verdt 5 millioner. I et borettslag vil innskuddet typisk være en betydelig del lavere enn 4 millioner kroner, og en får dermed frigjort kapital. I et sameie vil en selv måtte skaffe til veie den ekstra millionen.

Smidigere vedlikehold
På lang sikt kan det bli behov for større oppgraderinger eller rehabilitere bygningsmassen. Med sikkerhet i boligene, vil et borettslag enkelt kunne ta opp lån for å finansiere dette. Det er ikke like enkelt i et sameie, hvor eierne må være forberedt på å betale inn større enkeltbeløp for å få gjennomført nødvendige oppgaver.

God forutsigbarhet
Reglene inngår i vedtektene, som blir vedtatt i den første generalforsamlingen for andelseierne. Her får borettslaget selv og dermed du som andelseier ved generalforsamling - være med å forme regler for hvordan man ønsker å ha det. 

Forretningsfører
Bate boligbyggelag har bygget og forvaltet borettslag i 75 år. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller vil vite mer om hvordan det er å leve og bo i et borettslag.


Bolig fra Berge Sag:

Berge Sag har vært på marked i 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. På Soldalen er dessuten boligene nye – Helt nye!! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie. 
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Gunstig finansiering: Fellesgjelden er ordnet via borettslaget. Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du bolig av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av bolig.

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 20 000,-

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen. 

Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning. 

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år. 


Fasiliteter

Balansert ventilasjon

Takterrasse

Hage

Kabel-TV

Sentralt

Heis

Gjesteparkering

Vaktmester-/vektertjeneste

Bredbåndstilknytning

Lademulighet

Garasje/P-plass

Balkong/terrasse

Utsikt