Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Boligprosjekt

Karmsund

Fra 6 490 000 kr

169 m² Areal

4 Soverom

Sjelden mulighet! Flotte frittliggende eneboliger med stor terrasse, ekstra takhøyde, fantastiske solforhold og carport!


Beskrivelse

Lekre, gjennomførte eneboliger myntet på familier med høye krav til kvalitet, funksjonalitet og utforming. Her blir det luftig, med store vindusflater. Spannatoppen ligger solrikt og fint til - tett på naturen og med gode rekreasjonsmuligheter like utenfor døren. Dessuten med gangavstand til butikk, post, skole, barnehage, frisør, treningssenter og mange flotte turområder har dere alt dere trenger i umiddelbar nærhet - alt som en del av nabolaget.
 
Huset på BRA 175 kvm går over to plan og har i tillegg stor terrasse, samt carport inkluder i standard leveransen. Huset inneholder to store bad, to romslige stuer, åpen kjøkkenløsning med mønt himling og ekstra takhøyde, fire store soverom (hvorav ekstra store ), entre med garerobeplass, vaskerom med plass til innredning/garderobe, bod både inne og ute, og utgang til store og solrike terrasser både oppe og nede. Utvendig er boligen utstyrt med carport hvor selvsagt strøm og lys, strøm uttak, og tilrettelagt rør for elbillading er innlagt. Fra carport er det direkte tilknytning til bi inngangen til vaskerommet. Det er selvsagt gjort plass flere biloppstillingsplasser i egen ferdigasfaltert innkjørsel, og boligene bli levert med opparbeidet plen i hagen.
 
Til eneboligene på Spannatoppen har vi håndplukket leverandører som gjennomgående sikrer deg kvaliteter fra "øverste hylle". Vi er imidlertid opptatt av at dere skal få være med å forme og sett deres eget særpreg på huset, og har derfor lagt opp til godt med tilvalgsmuligheter. 
 
På Spannatoppen vil barna få en trygg og god oppvekst, og hele familien har god plass i en bolig som krever lite vedlikehold. Med sørvest vendt fasade og sør og vestvendte terrasser og uteområder gir dette gode sol og lysforhold. Byggefeltet på Spannatoppen har en fantastisk plassering - strategisk plassert, midt mellom ligger regionens desidert største handelssentrum på Raglamyr i Haugesund og Norheim/Oasen på Karmøy. Boligene vil få en meget fin beliggenhet som en naturlig forlengelse av et eksisterende veletablert boligområde på Spanne. Ferdig opparbeidet, vil området fremstå som et eldorado for de folk i alle aldre. Her er det både barnevennlig og urbant på samme tid. Et område som vil kjennetegnes av nærheten til naturen, Spannavannet og det vakre kulturlandskap. Det er opparbeidet natursti som gir trygg skolevei og tar deg gjennom boligområdet. Boligfeltet har fått flere lekeplasser og flotte rekreasjonsområder som i dag er veldig populære for barnefamiliene i området.  
Grunnmuren til huset er allerede støpt. Benytt denne helt unike muligheten, og bli en del av dette fantastiske nyetablerte nabolaget på Spannatoppen


Boligens innhold:

Boligene går over etasjer og byr på følgende:

1.etasje har entre garderobeplass. Vaskerom med smart bi inngang og plass til både innredning og garderobe. Bod under trapp, 3 soverom, bad og stue med utgang til terrasse og hage.

2.etasje består av romslig åpen stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater. Fra stuen har man utgang til stor solrik takterrasse over carport. Videre finner man romslig bad, samt boligens hoved soverom.
Utvendig er boligen utstyrt med carport og utvendig bod med innlagt strøm og lys i direkte tilknytning til bi inngangen via vaskerom 


Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

930 43 857

stiant@bergesag.no

Nils Terje Solberg

Prosjektselger

982 29 321

nilsts@bergesag.no

Slik blir ditt nye nabolag på Spannatoppen

Boligene på Spannatoppen kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag. 
Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Spannnatoppen må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet på Haugalandet, landlig og naturskjønt, men med kort vei til alt!


Populære Norheim barnehage ligger kun ca. 300 meter fra boligen og Norheim barneskole (1-7 kl.) ligger like nedenfor ved Idrettsanlegget.
Ungdomsskolen er gjennom skogen til Vormedal.
Idrettsanleggene på Norheim er ypperlig for barn i alle aldre. SK Nord har meget flotte fasiliteter for både fotball og håndball. I tilknytning til idrettsanlegget ligger også Norheim kulturhus med varierte tilbud i tillegg til faste aktiviteter som fredagsklubben og diskotek på Basement.

Spannatoppen er også et flott utgangspunkt for rekreasjon i nærområdet eller lengre turer. Boligene ligger like ved lekeplass/balløkka. Søndagsturen legges gjerne til Tronefjell eller Spannavarden. Spaserturer i flatere terreng, eksempelvis med barnevogn innover Spannelgelandsvegen og tilbake på Moksheimstien i Norheimskogen. Ved Moksheimsvatnet langs stien er det også en åpen hytte/gapahuk og tilhørende benker hvor man kan raste og mate endene.

Boligen ligger strategisk til med tanke på den nye t-forbindelsen. Kun 5 minutters kjøring til både Oasen Storsenter og Raglamyr med Amandasenteret og de fleste fasiliteter.

I enda kortere avstand til Kiwi med langåpent, samtidig som både bensinstasjon og andre tilbud som bl.a. Burger King


Slik blir din nye bolig på Spannatoppen!

Nøkkelferdig! 


Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 


Kvalitetsgulv: Gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med som en stavs høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees

Trappen fra trapperingen kommer med hvitmalte spiler og hvitmalte vanger med trinn i hvitpigmentert furu.

Peisovn fra Nordpeis: I stua i 2.etg andre finner du en moderne peisovn med stålpipe av type Duo 5 eller tillsvarende. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for nett, tv og telefon

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Teqva Haugesund. 

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt Designa som vår kjøkkenleverandør. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad 1 2.etasje leveres fliser på gulv, samt på vegger i dusjsone. På begge bad leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer også øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:

  •  Endre innredning på kjøkken og bad
  •  Endre på farger og flistyper
  •  Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
  •  Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
  •  Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
  •  Velge farger på innvendige vegger
  •  Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter

Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter


Kvaliteter:

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Spannatoppen. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og miljøvennlig oppvarming.

De inneholder blant annet:
·         Impregnert kledning som er grunnet fra fabrikk
·         1-stavs høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees
·         Hvitmalte innerdører
·         Designa-kjøkken med flotte detaljer
·         Integrerte hvitevarer fra Siemens
·         Baderoms innredninger (100 cm) i hvit utførelse levert av rørlegger Karsten Bjelland
·         Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg
·         Fliser på gulv og på vegger i dusj på bad i 2.etasje
·         Fliser (30x60) på gulv i entre , vaskerom og begge bad.
·         Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre, vaskerom, og begge bad.
·         Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
·         Mulighet for opplegg for badekar på bad i 1. etasje
·         Trapp trapperingen med hvitmalte vanger, stålspiler og heltre hvitpigmenterte eiketrinn.
·         Røropplegg for sentralstøvsuger
·         Komplett vedovn type Duo 5 (eller tillsvarende) med stålpipe
·         Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
·         Glassrekkverk på terrasse over carport som vist på tegning
·         Opparbeidet gårdsrom / hage med asfalt, plen og belegningsstein.
·         Markterrasse på hagesiden (ca 15 kvm)
·         OZO 200l varmtvannsbereder
·         Utvendig frostfri tappekran
·         Ferdig sparklet og malte innervegger.
·         Listfrie overganger mellom vegg og tak
·         Hvit ferdig malt listverk fra fabrikk.


Bolig fra Berge Sag:

Berge Sag har vært på marked i 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. På Soldalen er dessuten boligene nye – Helt nye!! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie. 
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Gunstig finansiering: Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du bolig av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av bolig.

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 40 000,-

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen. 

Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning. 

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år. 

Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.


Fasiliteter

Balansert ventilasjon

Takterrasse

Hage

Kabel-TV

Turterreng

Sentralt

Peis/ildsted

Bredbåndstilknytning

Lademulighet

Garasje/P-plass

Balkong/terrasse

Utsikt