Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Boligprosjekt

Karmsund

Fra 1 172 500 kr

133 m² Areal

3 Soverom

Innholdsrike og moderne rekkehus med hage og carport med takterrasse!


Berge Sag stiller alltid høye krav til kvalitet, funksjonalitet og utforming. Her er det satt fokus på gode vindusflater og hage mot sør, men også solen på ettermiddag kan nytes på takterrassen over carport til langt på kveld!
 
Her vil man bo både solrikt og fritt - tett på kulturlandskapet. Dessuten med gangavstand til butikk, post, skole, barnehage, frisør, treningssenter og mange flotte turområder har dere alt dere trenger i umiddelbar nærhet - alt som en del av nabolaget.
 
Berge Sag vil være med å skape et trygt og godt bomiljø for store og små, unge og gamle.
Vi asfalterer veiene og ruller ut grønne gressplener. Innkjørsel og evt beplantning overlater vi til dere som flytter inn. Her kan dere selv velge asfalt eller belegningsstein. Ripsbusker, eller epletrær. Med egen innkjørsel og hage står man fritt til å velge. Store, hyggelige fellesområder og lekeplasser er det uansett allerede etablert på Spannatoppen fra før. Her vil man kunne flytte inn til "duk og dekket bord", i en energieffektiv, nøkkelferdig bolig med gjennomgående gode kvaliteter".
 
Parkering i egen carport er naturligvis rettelagt for El-bil lading. Det er også gjort plass for noe gjesteparkering. Her er med andre ord alt tilrettelagt for at man kunne bo både fint og godt, sentralt nær byen men allikevel landlig og tett på det vakre kulturlandskapet Spannatoppen er så godt kjent for!


Boligens innhold

Boligene går over to etasjer og byr på følgende:

1.etasje har entre, Vaskerom med smart bi inngang og bod som kan benyttes til både innredning og garderobe Det er dessuten bod under trapp, flott flislagt bad og stue med åpen kjøkkenløsning med utgang til terrasse og hage.

2.etasje består av tv-stue med utgang til terrasse, stort dobbelt soverom, 2 romslige enkle soverom og rommelig bad m/dusj, vegghengt toalett med mulighet for badekar.

Utvendig er boligen utstyrt med carport, samt utvendig bod. 


Boliger

Sorry, your browser does not support inline SVG.
Bolig Soverom Etg P-rom BRA Innskudd Fellesgjeld Totalpris

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

930 43 857

stiant@bergesag.no

Nils Terje Solberg

Boligselger

982 29 321

nilsts@bergesag.no

Visninger:

Ta kontakt for å avtale visning

Slik blir ditt nye nabolag på Spannatoppen

Boligene på Spannatoppen kommer i flere varianter, både leiligheter, rekkehus og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag. 
Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Spannnatoppen må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet på Haugalandet, landlig og naturskjønt, men med kort vei til alt!


Populære Norheim barnehage ligger kun ca. 300 meter fra boligen og Norheim barneskole (1-7 kl.) ligger like nedenfor ved Idrettsanlegget.
Ungdomsskolen er gjennom skogen til Vormedal.
Idrettsanleggene på Norheim er ypperlig for barn i alle aldre. SK Nord har meget flotte fasiliteter for både fotball og håndball. I tilknytning til idrettsanlegget ligger også Norheim kulturhus med varierte tilbud.

Spannatoppen er også et flott utgangspunkt for rekreasjon i nærområdet eller lengre turer. Søndagsturen legges gjerne til Tronefjell eller Spannavarden. Spaserturer i flatere terreng, eksempelvis med barnevogn innover Spannelgelandsvegen og tilbake på Moksheimstien i Norheimskogen. Ved Moksheimsvatnet langs stien er det også en åpen hytte/gapahuk og tilhørende benker hvor man kan raste og mate endene.

Boligen ligger strategisk til med tanke på den nye t-forbindelsen. Kun 5 minutters kjøring til både Oasen Storsenter og Raglamyr med Amandasenteret og de fleste fasiliteter.

I enda kortere avstand til Kiwi med langåpent, samtidig som både bensinstasjon og andre tilbud som bl.a. Burger King


Slik blir din nye bolig på Spannatoppen!

Nøkkelferdig! 


Smak på ordet. Kjenn på forventningen og drømmen om blanke ark. Vi har lagt alt til rette for at du skal kunne skape huset om fra en bolig til et hjem. Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 

Kvalitetsgulv: Gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med som en stavs høytrykkslaminat fra Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees


Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Med effektiv vedovn fra Nordpeis er man både sikret innekos, og alternativ oppvarming på den kaldeste årstiden. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox for internett og tv.

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Teqva Haugesund. 

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt Designa som vår kjøkkenleverandør. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad i1.etasje leveres fullfliset bad. På bad i 2.etasje lederes fliser på gulv, samt på vegger i dusj. På begge bad leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer også øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:

  •  Endre innredning på kjøkken og bad
  •  Endre på farger og flistyper
  •  Endre trapp hos vår leverandør
  •  Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
  •  Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
  •  Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
  •  Velge farger på innvendige vegger
  •  Velge downligts, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter


Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter.


Kvaliteter:

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse her på Spannatoppen. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Boligene har gjennomtenkte, praktiske planløsninger. Alle leveres nøkkelferdige, med opparbeidet uteområde.
 

De inneholder blant annet:
·         Impregnert kledning som er grunnet fra fabrikk
·         Alle gulv i tørre rom leveres som standard av typen: Berry Alloc av typen Grand Alu Champ Elysees
·         Hvitmalte innerdører
·         Designa-kjøkken med flotte detaljer
·         Baderoms innredninger levert av rørlegger Teqva Haugesund
·         Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg 
·         Fliser (30x60) på gulv i entre, samt på vaskerom/bod, og bad i 2.etg
·         Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre, samt vaskerom/bod, og bad.
·         Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
·         Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
·         Opparbeidet hage med plen.
·         Markterrasse på hagesiden for 1.etg på (ca 15 kvm)
·         OZO 200l varmtvannsbereder
·         Romslig terrasse over carport.
·         Ferdig sparklet og malte innervegger.
·         Listfrie overganger mellom vegg og tak
·         Hvit ferdig malt listverk fra fabrikk.
·         Egen carport tilrettelagt for elbillader. Komplett lader kan leveres som tilvalg.
·         Alle rekkehus får eksklusiv bruksrett til egen innkjørsel og naturlig avgrenset del av hagen


Borettslag

Med borettslag menes et samvirkeforetak som har til formål å gi andelseierne bruksrett til egen bolig i foretakets eiendom (borett). Som eier av en borettslagsleilighet blir dette omtalt som andelseier.
Fellesgjeld er et langsiktig lån som er tatt av borettslaget, med pant i borettslagets eiendom. Som andels - eier i et borettslag betaler man ned sin del av fellesgjelden igjennom de månedlige felleskostnadene.

Borettslaget har en kontaktperson hos forretningsfører som støtter og hjelper styret. Forretningsfører for borettslaget er et eksternt selskap som driver med utelukkende forvaltning og utbygging av eiendommer. På Spannatoppen er det BATE som blir forretningsfører. Som andelseier mottar man faktura hver md. for felleskostnader. Om man lurer på fellesgjeld etc., er det forretningsfører som har kontroll på dette.

En fordelaktig boform

Et borettslag gir trygge og gode rammer for kjøperne. Siden borettslaget har felleslån, har det fleksibilitet og rom for å utføre nødvendig vedlikehold på sikt – uten at boligeierne må betale store engangsbeløp. De som ønsker å betale ned sin andel av fellesgjelden, kan gjøre dette gjennom IN- individuell innbetaling. Derfor får vi på mange måter det beste både fra borettslag og sameie.

Siden borettslagsloven setter noen begrensninger for utleie, opplever vi at borettslag ofte får et bedre bomiljø, med mindre utskiftning av beboere. Det tenker vi er en stor bonus. Og så er det jo hyggelig når leilighetene en dag skal selges for andre gang, at de nye eierne slipper å betale dokumentavgift. Det gjør de mer attraktive i markedet, og en trygg investering for våre kjøpere. 
 
IN- individuell nedbetaling av fellesgjeld
Borettslaget ved utbygger vil inngå avtale om individuell innbetaling av fellesgjeld. Her får den enkelte mulighet til å betale inn hele eller deler av sin andel av fellesgjeld, minimum 100 000 kr. Dette kan gjøres 2 ganger i året, 20 mars og 20 september. Felleskostnadene blir da justert forholdsmessig i henhold til hvor mye den enkelte betaler inn.
 
Sikringsordningen
Borettslaget tegner egen forsikring i Klare Finans som sikrer borettslaget ved eventuelt tvangssalg. Forsikringen dekker da det beløp av fellesgjelden, som et ikke blir innfridd ved tvangssalg. Det er med andre ord ikke en bekymring om en nabo ikke betaler. Heldigvis er det svært få tilfeller der dette er aktuelt.
 

Mindre "gjennomtrekk"
Borettslag er også et bra valg for deg som ser etter et godt og stabilt bomiljø. Til forskjell fra sameier, har de nemlig lovregulerte restriksjoner på utleie, med et tak på leie ut til noen i tre år. Om livssituasjonen gjør at en har behov for å leie ut, så er dette mulig, men det er ikke tiltenkt for de som kjøper. Hovedregelen vedr. utleie er at man selv må ha bodd i boligen i minimum 1 år. Det gjør boligene mindre attraktive for investorer som kun vil kjøpe for utleie, og du får mindre "gjennomtrekk" av naboer.

Fellesutgiftene rommer mye
Fellesutgiftene i et borettslag er ofte høyere enn i sameier, men det er det gode grunner til. Fellesgjelden utgjør den største forskjellen: Borettslag blir nemlig delvis finansiert gjennom innskudd fra kjøperne og delvis gjennom felles lån for alle andelseierne. Din andel av lånet inngår i fellesutgiftene. I tillegg inkluderer de kommunale avgifter og eiendomsskatt, i tillegg til løpende kostnader for vedlikehold, vaktmestertjenester, tv, internett og andre goder.

Attraktiv fellesgjeldordning
Muligheten for å dele kjøpesummen på innskudd og fellesgjeld, er attraktivt for mange. Mange førstegangskjøpere opplever det som lettere å tre inn i boligmarkedet når de ikke behøver å ta opp et like stort personlig lån. For kjøpere som selge en bolig de eier fra før, kan fellesgjeldordningen gi større fleksibilitet. La oss for eksempel si at en vil flytte fra et hus verdt 4 millioner til en leilighet verdt 5 millioner. I et borettslag vil innskuddet typisk være en betydelig del lavere enn 4 millioner kroner, og en får dermed frigjort kapital. I et sameie vil en selv måtte skaffe til veie den ekstra millionen.

Smidigere vedlikehold
På lang sikt kan det bli behov for større oppgraderinger eller rehabilitere bygningsmassen. Med sikkerhet i boligene, vil et borettslag enkelt kunne ta opp lån for å finansiere dette. Det er ikke like enkelt i et sameie, hvor eierne må være forberedt på å betale inn større enkeltbeløp for å få gjennomført nødvendige oppgaver.

God forutsigbarhet
Reglene inngår i vedtektene, som blir vedtatt i den første generalforsamlingen for andelseierne. Her får borettslaget selv og dermed du som andelseier ved generalforsamling - være med å forme regler for hvordan man ønsker å ha det. 

Forretningsfører
Bate boligbyggelag har bygget og forvaltet borettslag i 75 år. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål eller vil vite mer om hvordan det er å leve og bo i et borettslag.


Fasiliteter

Balansert ventilasjon

Takterrasse

Hage

Kabel-TV

Sentralt

Gjesteparkering

Peis/ildsted

Bredbåndstilknytning

Lademulighet

Garasje/P-plass

Balkong/terrasse