Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Boligprosjekt

Bokn

Fra 6 850 000 kr

4 Soverom

Funkis enebolig på Våga Bokn.


Beskrivelse

Funkisstil
Fredrikstad har stramme linjer og er et åpent og praktisk hus i funkisstil. En lekker miks av tre- og murstruktur gir funkishuset en moderne og rustikk fasade. Innvendig har huset en luftig og arealeffektiv planløsning.

Luftig hovedetasje med god utsikt
Den åpne stue- og kjøkkenløsningen ligger i andreetasje. Her er det store vinduer som slipper inn mengder med naturlig lys og gir god utsikt. En stor balkong strekker seg i en L-formasjon rundt huset, og fungerer som en forlengelse av kjøkkenet og stuen. I denne etasjen finner du også et stort soverom med direkte adkomst til garderobe – rom og et eget bad.

Praktiske løsninger for en aktiv familie
I første etasje er det en romslig gang. Herfra kommer du inn i husets andre stue. Også her har du store vinduer som strekker seg helt ned til gulvet, og gir rommet en lys og luftig atmosfære.
I samme etasje er det tre romslige soverom, med direkte tilknytning til stuen. Her er også husets andre bad, i tillegg til et separat WC. Huset har også et eget vaskerom

Integrert garasje med adkomst til vaskerom
Integrert garasje på over 20 m2 med direkte adkomst til en sportsbod hvor du har nok lagringsplass. Fra sportsboden kommer du inn i vaskerommet – en utrolig praktisk løsning. Fredrikstad-huset er rett og slett perfekt for deg som ønsker åpne, praktiske løsninger i en moderne og lekker innpakning.


Ellef Kvalvågnes

Selger Hus

982 29 354

ellefk@bergesag.no

Visninger:

Ta kontakt for å avtale visning

Fasiliteter

Balkong/Terrasse

Offentlig vann/kloakk

Utsikt

Barnevennlig

Garasje/P-plass

Kabel-TV

Parkett

Balansert ventilasjon

Bredbåndstilknytning

Lademulighet

Peis/Ildsted

Turterreng