Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Boligprosjekt

Haugesund

Fra 4 450 000 kr

126 m² Areal

4 Soverom

Enebolig i rekke med carport.


Beskrivelse


Et velfungerende nabolag med flotte fellesområder
Drømmer du en splitter ny nøkkelferdig bolig, med flotte uteområder, gode vindusflater og sentral beliggenhet? Et nytt nabolag begynner å ta form i Skåredalen.
På Høiegården skal vi bygge til sammen ca 50 nye boliger hvor man vil kunne bo tett på naturen, turløyper og rekreasjonsområder, men likevel utrolig sentralt ift bussforbindelser, skole, barnehage og det meste regionen har å by på hva angår handel og kultur.
Feltet er nøye planlagt, med et stort tun som gir luft mellom boligene. Her vil alt bli ferdig opparbeidet med gangstier, belysning og lekeapparater, samt sittebenker og sosiale soner til felles glede for nabolagets beboere.

Høiegården for store og små familier
Felles for boligene i dette byggetrinnet er et moderne ytre, med innholdsrik planløsning og god standard. Boligene vil fungere like godt både for småbarnsfamilier, og for de mer etablerte som gjerne ønsker en arealmessig mindre – men god og effektiv familiebolig. Boligene på Høiegården kommer i flere varianter – og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i alle livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag.
Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder. Høiegården må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet. Landlig og naturskjønt, men samtidig urbant og sentralt med kort vei til alt.
Bare en kort spasertur unna har man tilgang til byens mest populære turområder og rekreasjonsområder rundt Steinsfjellet og Djupadalen. Boligene har nærhet til Skåredalen skole- idrett og kultursenter, barnehager og dagligvarebutikker. Det er også gangavstand til Raglamyr Handelsområde med butikker og kjøpesentre. Ønsker man innendørs trening er det også kort avstand til flere treningsstudioer på Raglamyr.
Husbanken
Vi har sikret deg fantastiske finansieringsmuligheter hos Husbanken, og sørget for at disse boligene har markedets aller beste rentebetingelser. Gjeldende rentetilbud fra kun 1,73%. Kjøper du bolig av oss ordner vi også hele lånesøknaden for deg!
Fordeler ved å kjøpe ny bolig
Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Gunstig finansiering: Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du bolig av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av bolig.
Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt.
Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen.
Lavere driftsutgifter fra dag én: Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning.
Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år.
Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom, teknisk anlegg, brannsikring, materialvalg og miljø. Dette betyr mindre bekymringer for deg.


Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris

Nils Terje Solberg

Prosjektselger

982 29 321

nilsts@bergesag.no

Fasiliteter

Balansert ventilasjon

Hage

Kabel-TV

Sentralt

Gjesteparkering

Bredbåndstilknytning

Garasje/P-plass

Balkong/terrasse