Åpningstider

Mandag-fredag
08:00 - 16:00

E-post

bergesag@bergesag.no

telefon

53 77 54 00
Bestill Katalog xlbygg

Boligprosjekt

Vormedal

Fra 4 440 000 kr

135 m² Areal

3 Soverom

12 Fantastiske eneboliger under oppføring. Husbankfinansiering med markedets laveste rente! Ferdig oppført visningsbolig


Beskrivelse

Vi har ÅPEN VISNING hver tirsdag kl 15-16.00, VELKOMMEN.
Dette feltet består av 12 moderne familieboliger med god standard og gjennomtenkte løsninger. Soldalen er allerede blitt et etablert og populært nabolag for familier. Her er det liv i gatene, et flott naboskap og et godt og trygt oppvekstmiljø for barna. 
Uansett hvilken bolig du velger, så vil alle by på kvaliteter som gode solforhold, egen tomt, hage og innkjørsel. De flotte lekeplassene er allerede blitt populære.. Boligene vil få et moderne og stilig utrykk. Boligene kan leveres tilrettelagt og klargjort for fremtidig carport med eller uten takterrasse som tilvalg.
Felles for boligene i dette prosjektet er et spennende og moderne ytre som går over to plan. En ny bolig vil by på energieffektive løsninger og lave vedlikeholdskostnader i mange år fremover.
På Soldalen vil du bo tett på det flotte kulturlandskapet i maritime omgivelser, samtidig som det er kort vei butikk og den populære Mykje skole ligger like ved. Dette garanterer trygg og kort skolevei for barna. Slike muligheter er ytterst sjeldne, så la ikke denne muligheten gå fra deg.
På Soldalen er alt levert ferdig opparbeidet med hensyn til infrastruktur, fellesarealer og lekeplassene til felles glede for nabolaget. Tomtene til disse boligene er effektive og lettstelte og vil bli levert med ferdig opparbeidet plen og planert/gruslagt innkjørsel tilrettelagt for flere biloppstillingsplasser på egen tomt. Ett god utgangspunkt, slik at du selv kan være med å forme og sette ditt eget særpreg på tomten i årene fremover.


Boligens innhold:

Boligene går over to etasjer og byr på følgende:

1.etasje: Entre, bod/vaskerom og bad. Videre finner man stor Stue/kjøkken. Herfra er det utgang til hage og solrik terrasse på ca 15 kvm. Det er mulig å dele av stue, til alternativt soverom

2.etasje Loftstue/tv-stue, stort dobbelt soverom, samt 2 enkle soverom. Videre finner man et godt bad m/dusj, vegghengt toalett med mulighet for badekar.

Utvendig er boligen utstyrt utvendig bod. Carport med takterrasse er tilvalg. 


Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Totalpris

Nils Terje Solberg

Boligselger

982 29 321

nilsts@bergesag.no

Stian Tønnesen

Salgsleder prosjekt

930 43 857

stiant@bergesag.no

Visninger:

Åpen visning

Husbank:

Her har vi sikret deg fantastiske finansieringsmuligheter hos Husbanken. Vi har sørget for at alle boligene er forhåndsgodkjent for lån inntil 85% av kjøpesummen til markedets aller beste rentebetingelser på 2.75%. Kjøper du bolig av Berge Sag, så hjelper vi med lånesøknaden for dere.


Slik blir din nye bolig på Soldalen!

Nøkkelferdig!
Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Berge Sag fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard. I en ny bolig fra Berge Sag får du blant annet: 

Kvalitetsparkett: Varmt, vakkert og helt naturlig: gulvet er et sentralt element i en gjennomtenkt og konsistent interiørstil. Ditt nye hjem kommer med 15 mm hvitpigmentert parkett i alle boligrom. 

Trappen fra trapperingen kommer med hvitmalte spiler og hvitmalte vanger og med trinn i hvitpigmentert furu.

Peisovn: I stuen i 1.etg andre finner du en moderne peisovn med stålpipe. Her er det lagt til rette for lun innekos på kalde dager.

Med vannstoppesystem stenges vannet automatisk ved lekkasje eller fukt. Innvendige vannledninger legges som rør-i-rør, en ytterligere sikkerhet for at du aldri skal oppleve vannlekkasjer. 

Alle dører og vindusrammer, leveres ferdig fabrikkmalt. Dette gir økt holdbarhet på malingen som igjen betyr at det tar lenger tid før du må finne frem malingskosten. 

Av andre smarte løsninger kan vi nevne balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen leveres naturligvis også med fiberoptisk kabel levert av Altibox eller Telia for nett, tv og telefon

Kjøkken og bad er boligens viktigste rom. Sikkert like greit da, at vi har satset på kvalitetsinnredninger i disse rommene med kjøkken fra Designa og baderomsmøbler levert av rørlegger Karsten Bjelland. 

Vi vet at et moderne liv krever et kjøkken med god kvalitet og gjennomarbeidede detaljer. Derfor har vi valgt Designa som vår kjøkkenleverandør. Designa er dansk håndverkstradisjon på sitt beste. Med et kjøkken fra Designa får du solide løsninger som forener funksjon og spennende design. Ditt nye Designa kjøkken leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

Ditt nye bad er flislagt på vegger og gulv i første etasje. På bad 1 2.etasje leveres fliser på gulv, samt på vegger i dusj. På begge bad leveres flott baderomsmøbel i hvit utførelse. Skuffeseksjonen har nedfelt vask, samt speil med innfelt lys. Rørlegger leverer også øvrig VVS-utstyr som blandebatterier, dusj og wc.

Mulige tilvalg: Hvis du kommer tidlig inn i prosessen kan du gjøre tilvalg på din bolig. Av mulige tilvalg kan nevnes:

  •  Endre innredning på kjøkken og bad
  •  Carport med eller uten takterrasse som tilvalg.
  •  Endre på farger og flistyper
  •  Velge andre typer parkett eller laminat fra våre leverandører
  •  Velge andre typer innerdører, listverk, dørvridere og trappetrinn
  •  Endre blandebatteri, servanter, toalett eller dusj/badekar
  •  Velge farger på innvendige vegger
  •  Velge downligts/spotter, lyskilder, eller tilføre elektriske punkter

Mulighetene er mange, og vi vil gjøre vårt ytterste for at du får være med å forme og sett ditt eget særpreg på huset. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å diskutere tilvalgs muligheter


Slik blir ditt nye nabolag på Soldalen

Boligene i Soldalen kommer i flere varianter, både leiligheter, og frittliggende eneboliger i forskjellige størrelser - og gir slik et mangfoldig bomiljø. Her kommer det til å bo mennesker i flere livsfaser, noe som gir et godt og variert nabolag. 
Kjøper du en Berge Sag bolig, kan du være trygg på at all prosjektutvikling, salg og bygging utføres på en skikkelig måte etter forskriftskrav og vel- prøvde metoder.
Soldalen må betraktes som et særdeles familievennlig prosjekt. Her bor du midt i smørøyet av det nylig renoverte veinettet på Haugalandet, landlig, maritimt og naturskjønt, men med kort vei til alt.

Mykje skole er en av regionens nyeste og flotteste barneskoler. Fra soldalen er skoleveien kort og trygg på under en halv kilometer, og skolen er virkelig rigget og klar for å ta imot nye elever i årene fremover.
Soldalen har en maritim plassering og vil være omkranset med romslige uteområder og store lekeplasser.
Soldalen vil ferdig utbygd, bestå av et nabolag med 65 nye hjem.

Den flotte skolen er allerede et naturlig samlingspunkt i nabolaget, og flere folk skaper mer aktivitet. Vi ser fram til å få følge med - og se det nye nabolaget vi bygger blomstre i årene som kommer.
Boligfeltet har flere lekeplasser i tillegg er det opparbeidet stort fellesområde i direkte tilknytning til disse eneboligene.

At fastlandsdelen av Karmøy er i rivende utvikling er hevet over enhver pris. Berge Sag har de siste årene vært den desidert største aktøren til å virkelig satse i dette området, og vi har utelukkende gode erfaringer


Kvaliteter:

Lang erfaring, og solid produktkunnskap gir oss de aller beste forutsetningene til å sette en sammen en solid leveranse for prosjektet. Vår kunnskap benytter vi aktivt til å forme grunnlaget for vår standard leveranse. Kjøper du bolig fra Berge Sag bolig, så skal du være trygg på at du får en solid bygget bolig med gode og gjennomtenkte løsninger. Vi har plukket leverandører som gir deg kvaliteter fra "øverste hylle". Du oppnår dermed et fantastisk utgangspunkt for å skape ett moderne og personlig hjem tilpasset deg og dine behov.
Alle leveres nøkkelferdige, med god standard og miljøvennlig oppvarming.

De inneholder blant annet:
·         Impregnert og grunnet kledning i farger fra fabrikk
·         Alle gulv i tørre rom leveres med hvitpigmentert eikeparkett
·         Hvitmalte innerdører
·         Designa-kjøkken med flotte detaljer
·         Baderoms innredninger levert av rørlegger Karsten Bjelland
·         Fliser på gulv og vegger på bad i 1.etg
·         Fliser på gulv og på vegger i dusj på bad i 2.etasje
·         Fliser (30x60) på gulv i entre, bod/vaskerom.
·         Termostatstyrte varmekabler på gulv i entre, bod/vaskerom og begge bad.
·         Vegghengt toalett og dusjvegger i herdet glass
·         Trapp fra trapperingen med hvitmalte vanger og stålspiler og hvitlaserte furu trinn.
·         Røropplegg for sentralstøvsuger
·         Komplett vedovn type Duo 5 med stålpipe
·         Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
·         Ferdig opparbeidet hage med plen
·         Markterrasse på hagesiden (ca 15 kvm)
·         OZO 200l varmtvannsbereder
·         Utvendig frostfri tappekran
·         Ferdig sparklet og malte innervegger.
·         Listfrie overganger mellom vegg og tak
·         Hvit ferdig malt listverk fra fabrikk.

Berge Sag har vært på marked i 130 år. Kjøper du ny bolig fra Berge Sag, kjøper du av en aktør som var der i går og som også er der i morgen. På Soldalen er dessuten boligene nye – Helt nye!! Dermed kan du være trygg på at alt fungerer. Ingenting er skjult. En ny bolig er uberørt, det er du og dine som setter sporene - og lager deres historie. 
Noen av de andre fordelene med å kjøpe ny bolig fra Berge Sag er:
Bolig til fastpris: Nye boliger fra Berge Sag selges til fastpris. Du unngår dermed fordyrende budrunder.
Gunstig finansiering: Berge Sag samarbeider med både Sparebank 1 og Haugesund Sparebank. Kjøper du bolig av oss, gir de gunstige betingelser på boliglån, og andre tjenester tilknyttet kjøp og salg av bolig.

Dokumentavgift kun på tomteverdien: På nye boliger er det kun dokumentavgift på tomteverdien. Fordi tomteverdien er langt lavere enn verdien av både tomt og hus, sparer du lett flere titalls tusen kroner ved å kjøpe nytt. I dette tilfellet er totale omkostninger kun Kr 25 000,-

Fem års reklamasjonsrett: Kjøper du nytt, har du inntil fem års reklamasjons rett på feil eller mangler på boligen. 

Lavere driftsutgifter fra dag én. Nye boliger har lavere driftsutgifter til energi og strøm som følge av strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning. 

Ingen utgifter til oppussing og rehabilitering: Glem evigvarende og kostbare oppussings- og rehabiliteringsprosjekter på mange år. 

Økt trygghet: Våre boliger bygges etter strenge standarder og forskriftskrav for våtrom


Fasiliteter

Balansert ventilasjon

Hage

Kabel-TV

Turterreng

Sentralt

Gjesteparkering

Peis/ildsted

Lademulighet

Garasje/P-plass

Balkong/terrasse